Liebherr Premium CBNes 6256

Exista doua tipuri de persoane atunci cand vine vorba de dispozitivele de racire pe care le accepta in bucataria sau locuinta lor. Cei care prefera modele clasice, simple, menite sa raceasca bine alimentele si cei care cauta produse cu dotari premium. Din cea de-a doua categorie fac parte cei care ar cumpara combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256, un model foarte generos atat ca spatiu, cat si ca dotari.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Premium CBNes 6256

Despre Liebherr Premium CBNes 6256

In primul rand, nu avem cum sa nu sa nu remarcam designul special ala acestui model ce pare facut cu gradient. Astfel, aceasta combina nu are o culoare clasica, ci mai degraba una care pare ca a capatat reflexii. Ea arata interesantr si capteaza imediat privirile celor care o zaresc.

Liebherr Premium CBNes 6256

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256, FrenchDoor, 471 L, Clasa A++, No Frost, BioFresh, Full Inox

Din punct de vedere al volumul, un aspect foarte important atunci cand vine vorba de depozitarea alimentelor, putem spune ca aceasta combina sta foarte bine: este poate una dintre cele mai generoase de pe piata, deoare are un volum de 471 L.

Despre Liebherr Premium CBNes 6256

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNes 6256 – cu adevarat un model premium

Citeste si despre LG GTB583SHHZD

V-ati astepta, probabil, ca aceasta combina frigorifica sa consume mult. Ei bine, va inselati. Desi este mare, si voluminoasa, in acelasi timp, ea are un consum modest deoarece face aprte din clasa A++. Practic, utilizatorii investesc o data in produs, dar apoi isi recupereaza investitia prin beneficiile pe care le ofera produsul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul BioFresh este deosebit de important pentru cei care adora un stil de viata sanatos si care isi doresc fructe si legume care sa-i ajute sa-si ia doza recomandata de substante nutritive. Astfel, un compartiment BioFresh este o adevarata binecuvantare, el avand puterea de a prelungi durata de viata a produselor. Acestea nu se ofilesc, nu isi pierd aroma si nici culoarea.

Sistemul DuoCooling este cel care se ocupa de distribuirea curentilor de aer rece, astfel incat ei sa ajunga atat in frigider, cat si in congelator, fara a influenta in vreun fel deschiderea unui compartiment. Totodata, combina previne transferul de mirosuri, dar si depunerea microbilor sau a bacteriilor direct pe alimente. Scopul este acelasi de a promova un stil de viata cat mai sanatos pentru cei care ii dau votul lor de incredere.

Citeste si despre Daewoo FN-153

Sertarele acestei combine sunt montate pe sine telescopice, ceea ce le face usor de indepartat. Iar dcaa unghiul de deschidere al usii este la 90 de grade, acest lucru este cu atat mai simplu de utilizat. Iluminarea se realizeaza pe baza de LED, fara ca aceasta sa influenteze temperatura din interior. Ba dimpotriva, LED-urile sunt elegante si discrete. In cazul congelatorului ele sunt puternice.

Functia icemaker este dedicata iubitorilor de cuburi de gheata. Acestia se pot bucura de bauturi pline de savoare, in timp combina raceste alimentele. Practic, aceasta functie nu incetineste sub nicio forma activitatea combinei. Se pot obtine pana la 1,5 kg de gheata, in 24 de ore. Iar aceasta cantitate este ideala pentru cei care pregatesc o petrecere pe cinste.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei frigorifice Liebherr Premium CBNes 6256 este mare. Acesta percepe utilizatorului sa scoata mai multi bani din buzunar, insa si ofera multe atribute premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply