Miele KFN 16947

Mai mult spatiu este nevoie mai ales in bucataria in care se gateste foarte mult si asta fie ca trebuie sau aveti nevoie de loc pentru manevra dar si in cazul in care este vorba despre posibilitatea de avea toate alimentele sau electrocasnicele disponibile. In aceasta directie poate fi importanta partea de spatiu de depozitare pe care il ofera mobilierul sau modul de amenajare dar poate fi si spatiul de depozitare dat de un frigorific precum Miele KFN 16947.(vezi reducerile de AZI)

Miele KFN 16947

Despre Miele KFN 16947

Un frigorific generos in privinta spatiului de depozitare este cu atat mai important cu cat si nevoie sunt mai mari iar functie de acest criteriu putem sa avem partea in care un model Miele KFN 16947 este ales pentru utilarea bucatariei unui local in care se gateste foarte mult.

Miele KFN 16947

Combina frigorifica Miele KFN 16947, 418 l, Clasa A++, H 202 cm, Inox

Din multe considerente un astfel de model poate fi vazut ca si o investitie foarte buna si cum investitia presupune unele costuri si pretul de achizitie este unul destul de ridicat pentru ceea ce au nevoie multe persoane.

Despre Miele KFN 16947

Din partea Miele KFN 16947

Citeste si despre Samsung RB37J5000SA/EF

Din partea unui frigorific puteti sa primiti foarte multe beneficii si puteti sa va ajutati de foarte multe caracteristici avantajoase iar pentru acest model putem incepe cu designul modern si elegant pe care il are. In cadrul acestui design ceea ce joaca un rol destul de important este inoxul cu nuanta sa specifica dar veti avea si partea de manere orizontale si finisajele speciale pe care Miele KFN 16947 le are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In urma finisajelor mai este de vazut si partea de gabarit aferent acestui model dar si care ii poate dicta locul potrivit in cadrul bucatariei. Veti putea sa va ajutati de elemente precum inaltimea de 202 cm, latimea de 75 cm si adancimea de 63 cm insa la aceasta ultima caracteristica veti avea si spatiul aferent deschiderii usilor spre dreapta.

Vorbind despre utilizarea acestui model Miele KFN 16947 si nu doar despre pozitionare putem sa vedem ce aveti si din partea acestei dimensiuni usor impunatoare. Elementul major este insa spatiul interior pe care il ofera acest model si pentru frigider veti avea un volum net de 418l iar pentru congelator poate fi vorba despre 115l.

Citeste si despre Bosch KGV39VL31S

Este cert faptul ca prin aducerea acestei combine frigorifice veti avea mai mult spatiu decat ofera multe alte frigorifice iar ca si utilizare interioara mai avem de vazut unele elemente. Pentru frigider veti putea sa va bazati pe 3 rafturi, pe raftul de pe usa dar si pe compartimentul pentru fructe si legume.

In partea de interior a congelatorului veti avea tot 3 compartimente insa pentru ambele elemente trebuie sa apreciati prezenta unei tehnologii No Frost. Aceasta tehnologie nu este insa singura ci veti mai avea si unele precum DynaCool, VarioRoom sau DuplexCool dar si functii precum afisajul de tip touchscreen, cea de blocare a usii sau alarma acustica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In urma utilizarii si functionarii Miele KFN 16947 putem sa avem pe langa stabilirea conditiilor ideale de pastrare si partea de consum avantajos de energie electrica iar asta pentru ca in urma unui consum mediu anual de 305 kWh se pozitioneaza in clasa A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply