Samsung RB30J3100WW/EF

Stil, eleganta, simplitate, bun gust � acestea sunt atributele care descriu perfect combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF. Dar stati, am uitat ceva: eficienta. Samsung este genul de produs frigorific care nu isi dezamageste utilizatori, ci mai degraba unul setat pe ideea de performanta. (vezi oferta de AZI)

Samsung RB30J3100WW/EF

Despre Samsung RB30J3100WW/EF

Iar cand spunem Samsung RB30J3100WW/EF spunem o combina cu un volum de 311 L, asadar o capacitate generoasa, atat cand vine vorba de frigider, cat si de congelator. Aceasta se potriveste perfect in bucatariile cu stil, fiind un partener de incredere pentru utilizatorii care stiu ce vor si care au incredere in producatorul Samsung. Daca ati avut pana acum telefoane in gama Samsung S, probabil stiti prin ce se traduce eficienta.

Samsung RB30J3100WW/EF

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF, 311 l, Clasa A+, H 178cm, Full No Frost, Alb

Referitor la aspect, modelul prezentat uimeste prin culoarea alb imaculat. Aceasta nuanta a fost aleasa pentru a se asorta perfect cu restul elementelor din bucatarie. La capitolul dotari, Samsung uimesti prin sistemul Full No Frost.

Despre Samsung RB30J3100WW/EF

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF � inovatie marca Samsung

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Combina frigorifica Samsung RB30J3100WW/EF este genul de produs care isi invita utilizatorii sa experimente, adica sa se bucure de confort, versatilitate, functii moderne si inovative. Numai daca aruncati o privire asupra acestui produs, va puteti da seama despre ce este vorba. Insa, sa va prezentam mai detaliat cele mentionate anterior.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si incepem cu spatiul. Samsung inseamna maximizarea spatiului. Ea are in dotare compartimente bune, ideale pentru tot felul de alimente: dulciuri si prajituri delicioase, mancaruri sanatoase, fructe, verdeturi si legume proaspete, lactate care aduc un aport de calciu si lista poate continua. Iar Samsung mizeaza pe eficienta de spatiu.

Combina Samsung include un sistem eficient de racire care actioneaza in mod uniform pretutindeni. Astfel, alimentele sunt racite in mod egal, de la un colt la altul. Ele raman proaspete, iar temperatura este constanta. Indiferent de raftul pe care sunt pozitionate, aceste sunt racite perfect.

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

Cand spunem Full No Frost, spunem un sistem care raceste rapid, uniform, constant alimentele. Totul fara a le ingheta si fara a genera mirosuri neplacute. Samsung RB30J3100WW/EF este o combina capabila de a tine sub control bacteriile si microbii, ceea ce o face un aliat bun pentru cei care vor un stil de viata sanatos. Parintii in special sunt adeptii acestei dotari, deoarece ei isi doresc tot ce este mai bun pentru copii si familia lor. Si este firesc sa fie astfel.

O alta dotare impresionanta marca Samsung este faptul ca ofera spatiu pentru alimentele mari: oale cu mancare, sticle, borcane, toate isi gasesc locul pe rafturile rezistente ale dispozitivului prezentat. Iar utilizatorul beneficiaza de versatilitate. El poate muta rafturile si poate alege din compartimente inteligent concepute, astfel incat alimentele mai sensibile precum fructele si legumele sa-si mentina prospetimea in timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei este putin mai mare, avand in vedere faptul ca produsul este deosebit de inteligent. Dincolo de asta, este vorba de un producator de renume. Numai autonomia fara curent este o dovada clasa a acestui lucru, ea fiind de 20 de ore. Totodata, nivelul de zgomot este si el redus, fiind de 39 dB. Combina este mai silentioasa decat altele care ajung la 43 de db sau chiar mai mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply