Samsung RB33N340NSA/EF

Samsung este una dintre cele mai mari firme de electronice de pe glob si nu se descurca rau deloc nici cand vine vorba despre aparatele electrocasnice. Poate ca o combina de la Samsung nu este la fel de celebra ca un tv de la aceeasi firma, dar totusi, aceasta merita sa fie avuta in vedere cand cauti un aparat nou. Iar Samsung RB33N340NSA/EF este unul dintre acele aparate care se apropie de standardele premium, fara insa a veni cu un pret exagerat si prohibitiv pentru posibilitatile romanilor.(oferta de AZI aici)

Samsung RB33N340NSA/EF

Despre Samsung RB33N340NSA/EF

Totusi, primul lucru pe care il observi este ca aparatul nu e chiar cel mai mare de pe piata. Samsung RB33N340NSA/EF are un volum de 315 l, ceea ce nu e rau, dar nici nu e potrivit pentru o familie foarte mare. De fapt, e bun pentru doua sau trei persoane, dar macar nici nu ocupa atat de mult spatiu.

Samsung RB33N340NSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB33N340NSA/EF, 315l, Clasa A+++, Full No Frost, Power Freeze, Compresor Digital Invertor, Display, H 185cm, Metal Graphite

Frigiderul este unul de 217 l, cu trei rafturi din sticla si un compartiment pentru legume si fructe. De asemenea, unul dintre rafturi este glisant, pentru a permite o depozitare mai usoara atat pe el, cat si pe celelalte rafturi. Congelatorul are 98 l, nu e chiar atat de mare, dar e de ajuns si vine tot cu trei compartimente, o dispunere clasica, de altfel.

Despre Samsung RB33N340NSA/EF

Samsung RB33N340NSA/EF are foarte bine si are multe sisteme modere

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

Samsung RB33N340NSA/EF este, in primul rand, o combina cu un aspect mai special. Este facut din inox, are o constructie solida si are si un panou de control digital cu afisaj LCD. Bineinteles, pentru toate acestea si pretul creste usor, dar in niciun caz atat de mult incat sa faca modelul greu de cumparat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si in interior lucrurile se prezinta foarte bine. Gasim functia full no frost, care ajuta la formarea minimala a ghetii, dar si sisteme de dezghetare automante pentru ambele compartimente. Cu alte cuvinte, poti lasa combina in prima fara probleme si fara grija ca se va aduna prea multe gheata si ca functionarea va fi data peste cap.

De asemenea, apare si sistemul de racire all around care impastie uniform aerul rece prin tot frigiderul. Astfel, fiecare aliment si vas depozitat va ajunge la acelasi nivel de racire, indiferent ca este mai aproape sau mai departe de ventilator.

Citeste si despre Indesit TAA5

Si cu toate aceste sisteme suplimentare, nu trebuie sa iti faci griji in privinta consumului de energie. Samsung RB33N340NSA/EF are un compresor de tip inverter, ceea ce il face sa fie mult mai econom. Raceste si mai bine, pentru ca motorul nu porneste de fiecare data, dar are rol si in clasa energetica.

Aceasta este oricum cea mai buna, adica A+++ si totul se adauga la faptul ca volumul nu este atat de mare. Combina ajunge la 175 kw pe an, ceea ce este extrem de putin, chiar si pentru marimea ei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Samsung RB33N340NSA/EF chiar merita sa fie cumparata. Arata excelent, consuma foarte putin si are un volum bun. Este un model aproape premium si acest lucru se cunoaste indiferent la ce aspect ne-am uita. Iar raportul dintre pret si calitate este si el foarte bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply