Samsung RS66N8100S9/EF

Spre deosebire de alte modele de frigidere, Samsung este unul dintre producatorii care se impun. Si reusesc sa faca acest lucru foarte bine si foarte rapid. Insa, nu este suficient sa ne credeti pe noi pe cuvant, insa puteti arunca o privire la ascensiunea acestui brand. Astfel, de la Samsung a rezultat si modelul Side by side Samsung RS66N8100S9/EF, un produs eficient, pe care vi-l prezentam si noi. (vezi oferta de AZI)

Samsung RS66N8100S9/EF

Despre Samsung RS66N8100S9/EF

Daca ar fi sa rezumam trasaturile lui Side by side Samsung RS66N8100S9/EF am putea spune ca el se ocupa de prospetimea, aroma si textura alimentelor. Totul se datoreaza si unor racitoarele independente. Izolatia avansata se ocupa de reducerea oricarei fluctuatie, indiferent de temperatura de afara. Tehnologia Digital Inverter nu lipseste dintre dotari si este cea care detecteaza si controleaza temperatura.

Samsung RS66N8100S9/EF

Side by side Samsung RS66N8100S9/EF, 647l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Inox

Insa, asta nu este tot. Iata alte detalii care merita mentionate.

Despre Samsung RS66N8100S9/EF

Side by side Samsung RS66N8100S9/EF – Samsung face diferenta

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Side by side Samsung RS66N8100S9/EF este un model care se remarca prin sistemul de functionare. Vorbim, desigur, de un sistem Full No Frost, care inseamna o adevarata optimizare a celor doua atribute: umiditate si temperatura. In acest fel, alimente precum fructele si legumele sunt mai bine pastrate, vreme mai indelungata. Dincolo de asta, carnea este perfect racita, fara ca utilizatorul sa faca apoi eforturi considerabile pentru dezghetarea sa. Acest lucru ajuta la economisirea de timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Frigiderul Samsung RS66N8100S9 vine cu mai mult spatiu de depozitare al alimentelor, gratie atributului numit SpaceMax Technology™. Acesta creeaza o capacitate interna mare, dar fara a creste dimensiunile externe. SpaceMax ofera posibilitatea utilizatorului de a pastra proaspete alimentele o perioada de doua ori mai indelungata. La toate aceste detalii se adauga Twin Cooling Plus™, functia care optimizeaza temperatura si umiditatea din frigider si congelator. Totodata, functia previne amestecarea mirosurilor.

Acest frigider de tipul side by side marca Samsung este special datorita faptul ca el ajuta utilizatorul sa ofere casei sale un aspect elegant si fara niciun pic de problema. Mai precis, frigiderul este unul modern, care reflecta trendul din prezent si ajuta la obtinerea unui stil simplu si curat.

Citeste si despre Beko GN162320X

Modelul are in dotare usi plate si manere simple, dar foarte reziste si eficiente. Pe scurt, trasaturile ar putea fi catalogate drept uimitor de frumoase. Clasa energetica din care face parte modelul Samsung este A+, iar gama completa a producatorului include produse de la A+++ la D. Nu este cel mai economic produs, dar se afla pe podium, undeva pe pozitia a treia din clasament. Consumul annual de 420 kwh. Produsul are in dotare un compresor bun, eficient. Mai precis, agentul de racire este de tipul R600a. Autonomia fara curent, un alt detaliu important referitor la frigidere este de 10 ore.

Functia de congelare rapida este un mare plus. Exista si modul vacanta, pentru momentele in care utilizatorul decide ca este timpul sa plece de acasa pentru a se relaxa. Si in vacanta intra si modelul side by side, economisind mai mult curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul mai include o dotare buna: anunta utilizatorul, daca usa sa este uitata deschisa. Acest lucru este de folos mai ales in restaurante, unde produsul se deschide foarte des. Dincolo de asta, dispozitivul include display istet si intuitiv. Pretul este conform dotarilor, fiind un pret adesea intalnit in cazul modelelor de tipul side by side.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply