Samsung RT32K5030S9/EO

De ceva vreme, oamenii sunt din ce in ce mai indecisi atunci cand vine vorba de alegerea produselor electrocasnice. Ei isi doresc modele care sa respecte doua atribute esentiale: sa fie eficiente si sa arate bine. Insa, faptul ca exista o multime de modele pe piata, care mai de care mai tentante, face ca alegerea electrocasnicelor sa fie din ce in ce mai dificila. In aceasta categorie intra si frigiderele.Vezi Samsung RT32K5030S9/EO (doar aici cel mai bun pret), modelul pe care si noi il recomandam.

Samsung RT32K5030S9 EO lateral

Despre Samsung RT32K5030S9/EO

In ultima vreme au aparut o multime de frigidere pe piata romaneasca, astfel incat se poate spune ca este imposibil sa nu gasiti ceva care sa vi se potriveasca. Unele sunt mai mici, altele, dimpotriva, mai voluminoase. Unele sunt mai moderne, altele poarta un aspect vintage. Unele sunt mai ieftine, altele au preturi mai piperate.

Samsung RT32K5030S9/EO
Frigider Samsung RT32K5030S9/EO, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 171.5, Inox

Asadar, nu este de mirare ca decizia se dovedeste atat de dificila. Insa avem noi o recomandare: frigiderul Samsung RT32K5030S9/EO, un model elegant si eficient. Iata care sunt principalele sale atribute cu ajutorul carora isi cucereste utilizatorii.

Samsung RT32K5030S9 EO

Frigiderul Samsung RT32K5030S9/EO si ale sale atribute legate de eficienta

Capacitatea acestui frigider este una foarte generoasa, acesta avand un volum net de 321 L. Este, asadar, o alegere buna, inclusiv pentru depozitarea alimentelor mai mari precum pepenele verde sau galben.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Faptul ca este dotat cu sistemul Twin Cooling Plus este un mare avantaj pentru acest model de frigider, ajutandu-l sa se diferentieze fata de alte modele de pe piata. Ce face mai precis acest sistem?

Ei bine, el este ideal pentru pastrarea alimentelor la temperatura ideala, fara ca acestea sa capete o textura diferita de cea initiala si fara sa le fie afectat gustul. De asemenea, sistemul Twin Cooling Plus de la Samsung contribuie si la mentinerea mirosurilor sub control, astfel incat alimentele sa nu se influenteze reciproc atunci cand vine vorba de acest lucru. De exemplu, daca depozitati peste in congelator, mirosul acestuia nu va fi transferat si pachetelor de legume.

Pe langa racirea potrivita a fiecarui compartiment in parte, acest frigider mai este capabil si de setarea nivelului optim de umiditate. Totodata, acesta este dotat cu sistem No Frost care asigura o temperatura buna pentru alimente, fara a le ingheta.

Clasa de eficienta energetica a frigiderului este A+, ceea ce inseamna ca el consuma cu pana la 20% mai putin decat alte modele de pe piata. Consumul anual este de 260 KWh/an. Iluminarea cu LED a acestui model se dovedeste foarte eficienta, ea ajutand utilizatorul sa se descurce usor in gasirea alimentelor.

Frigiderul este dotat cu trei rafturi mari, confectionate din sticla securizata. Demn de mentionat este si faptul ca acesta are un compartiment special pentru fructe/legume, dar si unul pentru branzeturi. Nivelul de zgomot al acestui model de dispozitiv este de doar 41 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Frigiderul Samsung RT32K5030S9/EO: cum arata mai precis acest model de frigider

Este un frigider de culoare gri inox, fiind ideal pentru posesorii de bucatarii moderne. Este un model cu deschidere standard, avand balamalele pe partea dreapta. Acest model nu vine singur, ci dispune de accesorii precum suportul pentru oua. Dimensiunile sale il fac sa fie un frigider potrivit, avand 171.5 x 60 x 67.2 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply