Samsung RT38K5400S9/EO

V-ati fi gandit vreodata ca un dispozitiv precum frigiderul poate fi catalogat drept elegant? Ei bine, daca nu ati facut-o, ar trebui sa luati in considerare acest lucru, avand in vedere faptul ca frigiderul nu este doar un dispozitiv care ajuta la buna pastrare a mancarurilor si alimentelor, ci este si o investitie intr-un produs electrocasnic al carui rol este completarea perfecta a bucatariilor. Desigur, exista si cazuri in care bucatariile se dovedesc neincapatoare, iar frigiderul este asezat pe hol. Insa, chiar si asa, rolul sau este de a arata bine. Iar pentru cei care cauta un model deopotriva elegant si cochet, o alegere buna este frigiderul Samsung RT38K5400S9/EO (acum in promotie).

Samsung RT38K5400S9 EO deschis

Despre Samsung RT38K5400S9/EO

In ceea ce priveste designul acestui frigider, acesta este unul elegant. Culoarea este una argintie, ceea ce ajuta frigiderul sa fie foarte usor de integrat in aproape orice bucatarie. Asa ca, daca va doriti sa decorati o bucatarie noua si ati ales deja un mobilier vintage, nu trebuie sa va faceti griji, caci frigiderul cu doua usi se va integra perfect.

Samsung RT38K5400S9/EO
Frigider Samsung RT38K5400S9/EO, No Frost, 384 l, Clasa A+, H 178.5 cm, Inox

Frigiderul Samsung RT38K5400S9/EO are o deschidere pe partea dreapta, clasica, si dimensiuni potrivite de 178.5 x 67.5 x 71.5 cm. Nu lipsesc nici manerul, care determina o manevrare mai usoara a sa si nici iluminarea interioara.

Samsung RT38K5400S9 EO

Despre performantele frigiderului se pot spune multe lucruri care se vor dovedi folositoare utilizatorului in momentul achizitionarii acestuia. Insa o informatie de pret este faptul ca el este dotat cu sistemul No Frost, specific frigiderelor moderne, care are rolul de a raci alimentele, fara a le ingheta. In felul acesta, ele se vor pastra proaspete vreme indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigider Samsung RT38K5400S9/EO – mai multe detalii despre eficienta acestui frigider

Si, apropo de prospetime, tot din dotarile acestui frigider marca Samsung face parte si binecunoscutul sistem Twin Cooling Plus care poate crea un mediu excelent pentru alimentele care sunt asezate proaspete in frigider. Acesta este responsabil si cu setarea nivelului de umiditate, un aspect deosebit de important pentru un frigider. Insa asta nu este tot.

Deoarece foarte multi utilizatori ai frigiderelor s-au plans de faptul ca acestea fac ca alimentele sa capete un miros neplacut, producatorii Samsung au inzestrat modelul Samsung RT38K5400S9/EO cu capacitatea de a elimina mirosurile si de a nu permite alimentelor sa-si modifice gustul.

Pentru persoanele care se grabesc sa savureze o bautura delicioasa, de fructe cu gheata, frigiderul le pune la dispozitie un sistem de racire rapida, ajutandu-i pe utilizatorii sai sa economiseasca timp.

Si, daca tot a venit vorba de economii, acest model marca Samsung face parte din cea mai buna clasa de eficienta A+, avand un consum mult mai scazut decat alte modele existente pe piata. Mai precis, acesta este de 290 KWh/an.

Volumul net pe care il are frigiderul Samsung RT38K5400S9/EO este de 295 L, in timp ce cel al congelatorului este de 89 L. Acesta este dotat cu 4 rafturi incapatoare din sticla de buna calitate si compartiment pentru legume/fructe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Exista si suporturile pentru usa, care se pot dovedi foarte folositoare utilizatorului. Afisajul este unul de tip modern, cu LED care ajuta utilizatorul sa se descurce mai bine atunci cand vine vorba de a gasi alimentele de care are nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply