Samsung RT46K6630S8/EO

Regulile pentru o viata sanatoasa indica faptul ca o persoana trebuie sa fie atenta nu doar la a face zilnic miscare si la consumul unor mancaruri bogate in nutrientii necesari organismului, ci si la modul de pastrare al alimentelor. De exemplu, foarte multe dintre acestea se dovedesc usor perisabile si trebuie depozitate la frigider. Iar fara un frigider bun, precum modelul Samsung RT46K6630S8/EO (acum la cel mai bun pret), acest lucru este imposibil de realizat.

Samsung RT46K6630S8 EO

Despre Samsung RT46K6630S8/EO

In aceasta categorie intra mai ales lactatele – ideale pentru aportul de calciu de care organismul are nevoie, fructele si legumele – sursa de vitamine zilnica, carnea – principalul ingredient din care ne putem lua proteinele si lista poate continua.

Samsung RT46K6630S8/EO

Frigider Samsung RT46K6630S8/EO, 452 l, No Frost, H 1825, Clasa A+, Inox

Chiar si dulciurile care sunt atat de indragite de cei mici trebuie sa fie bine pastrate pentru a nu se altera. Iar daca va intrebati de ce tocmai Samsung RT46K6630S8/EO este sugestia noastra, o sa va prezentam in continuare cateva caracteristici ale acestui model interesant de frigider.

Samsung RT46K6630S8 EO inchis

Detalii legate de designul frigiderului Samsung RT46K6630S8/EO

Designul frigiderului Samsung este unul atragator. In fond, aceasta companie este renumita pentru faptul ca produce dispozitive cochete, care reusesc imediat sa-si cucereasca utilizatorii. Iar frigiderele nu sunt deloc o exceptie. Culoarea frigiderului este gri inox, pentru a se asorta cu toate bucatariile moderne in care urmeaza sa fie asezat. In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt de 182.5 x 70 x 72.6 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Cateva aspecte de retinut despre caracteristicile tehnice ale frigiderului Samsung RT46K6630S8/EO

Sistemul in Cooling Plus de la Samsung este unul capabil sa creeze un mediu excelent pentru pastrarea alimentelor proaspete, la o umiditate de 70%. In general, alte modele de frigidere au o umiditate de 30%, determinand uscarea alimentelor. Ati observat si dumneavoastra, probabil, cum, dupa ce a fost deschis pachetul de cascaval, acesta isi schimba culoarea si textura, devenind mai uscat si capatand un gust neplacut.

Dincolo de gust si aspect, o alta problema cu care se confrunta persoanele care au un frigider obisnuit este mirosul. Foarte multe alimente capata fie un miros neplacut din cauza bacteriilor de pe peretii frigiderului, fie sunt ele cele care declanseaza un miros neplacut, afectand si alte produse.

Insa sistemul pe care l-am mentionat anterior, marca Samsung, are capacitatea de a seta o temperatura diferita pentru compartimentele cu mancare, impiedicand in acelasi timp patrunderea mirosurilor. Acest lucru se dovedeste folositor mai ales in cazul congelatorului. De exemplu, nu va mai fi nicio problema daca veti depozita inghetata preferata in acelasi timp cu pestele sau alte alimente cu miros puternic.

Insa acest sistem nu este singurul lucru cu care se poate lauda acest frigider. In afara de acest lucru, mai exista o multime de alte functii inovative si moderne, cum ar fi faptul ca, desi pare greu de crezut, congelatorul se poate converti in frigider.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

De asemenea, aveti posibilitatea de a comuta modul oprit, pentru a face importante economisiri de energie. In orice caz, frigiderul Samsung RT46K6630S8/EO face parte din clasa economica A+, ceea ce inseamna ca el oricum vine cu un consum mai scazut decat in cazul altor frigidere situate in clasa A.

Functia de supercongelare isi intra si ea in rol atunci cand afara este cald si doriti sa pastrati alimentele cat mai proaspete sau atunci cand nu aveti timp de pierdut si doriti sa aveti alimentele reci.

1 Comment
  1. Zoom in

    RT46K6630S8 cu tehnologie Twin Cooling Plus™, capacitate 460 L ARE USI REVERSIBILE?

Leave a reply