Beko RCNA400E21DZXP

Nicio bucatarie moderna nu este completa daca nu are o combina frigorifica, de aceea e si greu sa gasesti o bucatarie contemporana care sa nu aiba un astfel de aparat. Daca vrei si tu sa-ti innoiesti bucataria sau vrei sa schimbi vechiul model, aceasta combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP (cel mai bun pret doar aici) te asteapta cu foarte multe atractii, care te vor convinge sa o cumperi.

Beko RCNA400E21DZXP

Despre Beko RCNA400E21DZXP

Modelul de combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP are dimensiuni de 201 x 59.5 x 65 de centimetri (I x L x A). Aparatul face parte din clasele climatice SN – T.

RCNA400E21DZXP
Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP, 351 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201 cm, Inox Antiamprenta

Autonomia de care dispune dispozitivul este de 20 de ore – cu alte cuvinte, daca a picat curentul, poti sa stai fara grija deoarece alimentele vor fi pastrate la o temperatura buna in toata aceasta perioada, fara sa risti sa se strice. Nivelul de zgomot produs de model este de 43 de decibeli.

Beko RCNA400E21DZXP inclinat

Noile modele de combina frigorifica se fac remarcate printr-o serie de lucruri, printre care se numara compartimentul special EverFresh+, care a fost creat pentru a putea sa pastreze verdeturile si legumele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, de pana la 30 de zile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Everfresh+, NeoFrost si alte functii

Compartimentul acesta poate sa regleze nivelul de umiditate din interior, multumita unui design de tip constructiv pe care il are sertarul, dar si folosind curentii de aer, lucrul acesta reducand vizibil efectul de ofilire pe care il au verdeturile si legumele, perioada lor de conservare fiind prelungita cu pana la de trei ori mai mult ca un frigider tipic.

Tehnologia moderna NeoFrost, care se foloseste de sistemele Active Dual Cooling si No Frost, va asigura mereu conditiile cele mai bune pentru conservare, totul cu o eficienta energetica superioara. Racirea sa se face folosind curenti de aer ventilati care functioneaza separat in cele doua compartimente.

Tehnologia aceasta va preveni amestecarea de mirosuri si ajuta la o distribuire in mod uniform a umiditatii, precum si la restabilirea cat mai rapida pentru temperatura interioara dupa ce ai deschis usa. Asadar, legumele si fructele tale vor fi pastrate proaspete.

Volumul net total pe care il are aceasta combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP este de 351 de litri, volumul brut total fiind de 400 de litri. Volumul net pentru frigider este de 254 de litri, iar volumul net pentru congelator este de 97 de litri, oferindu-ti tot spatiul de care ai nevoie pentru a depozita aici produse alimentare. Aparatul are si dispenser pentru apa.

Afisajul acestui model este de tip LCD. Consumul sau este mic, de 347 de KWh pe an, ceea ce incadreaza combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP in clasa de eficienta energetica A+. Frigiderul are trei rafturi din sticla, patru suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Congelatorul are trei compartimente si o capacitate de congelare de cinci kilograme in 24 de ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca este atat de moderna, combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP nu este deloc scumpa, avand un pret care ii face dreptate si pe care ti-l poti permite destul de usor, fiind o investitie ideala pentru bucataria ta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply