Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Modelele de combina frigorifica dintr-un magazin sunt foarte diverse, de aceea nu oricui ii este usor sa aleaga un astfel de aparat, care sa se si potriveasca nevoilor lor, pe langa functiile moderne necesare si un pret pe care sa si-l poata permite. Modelul de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH (vezi aici cel mai bun pret) e unul dintre acele dispozitive care reuseste sa incante mai multa lume.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Despre Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Modelul de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH dispune de sistemul de racire performant No Frost pentru partea de frigider si pentru partea de congelator. Volumul sau net total este de 369 de litri, din care 264 de litri apartin de frigider si 105 litri de congelator. Problema spatiului este pentru totdeauna rezolvata, asadar, de acum inainte.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, Full No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Silver Black

Afisajul de care dispune produsul este de tip LED. Consumul sau energetic este scazut, de 282 kWh pe an, ceea ce incadreaza combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH in clasa de eficienta energetica A++. Tinand cont ca aparatul urmeaza sa stea non stop in priza, conectat la curent, faptul ca va consuma putina energie electrica este, cu siguranta, o veste buna.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH inchis

Pe scurt despre aparat

Partea de frigider are trei rafturi din sticla, patru suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Acesta dispune de sistemul de dezghetare No Frost. In plus, partea de frigider dispune si de o zona 3 in 1, de Active Oxygen 2.0 si de Ultra Fresh Crisper.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Congelatorul are trei compartimente si o capacitate mare de congelare, de zece kilograme in 24 de ore. Si congelatorul dispune de sistemul de dezghetare No Frost. De asemenea, acesta include si Clever Out 2015.

Referitor la designul acestui model de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, aparatul are culoarea argintie, maner vertical si iluminare interioara. Deschiderea standard a usilor sale se poate realiza pe partea dreapta. Modelul include functia de vacanta, functia de super congelare, precum si functia de super racire. Ca accesorii, aparatul se bucura de un suport pentru sticle si un suport pentru oua.

Dispozitivul acesta prezinta dimensuni de 200.1 x 60 x 72 centimetri (I x L x A). Nivelul de zgomot care e produs de model este de numai 38 de decibeli, ceea ce incadreaza aparatul in categoria celor silentioase. Aparatul are un singur compresor.

Modelul de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH realizeaza racirea la o definitie inalta, care asigura pastrarea alimentelor in conditii cat mai bune, dar si o atmosfera perfecta pentru a reusi sa pastrezi alimentele proaspete si in conditii de calitate cat mai naturale. Aparatul are tehnologia Active Oxygen, care are rolul de a pastra alimentele cat mai proaspete, pentru o perioada de pana la noua zile, previne formarea de bacterii in proportie de 90% si de mirosuri de pana la 70%.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest model de combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH este unul pe care ti-l poti cumpara cu foarte mare incredere, deoarece are toate atributele pe care ti le poti dori de la un astfel de aparat, ba chiar si mai mult, de aceea e o investitie de viitor excelenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply