Heinner HSBS-H430NFBK+

Sunt patru tipuri de dispozitive frigorifice: frigidere clasice, ideale pentru cei care locuiesc singuri sau cupluri, combine frigorifice – modelele pe care le recomandam pentru familii, minibar – frigidere cu dimensiuni reduse ideale pentru camerele de pensiune si hoteluri, si, ultimele, dar nu cele din urma, side by side – frigidere de dimensiuni mari, cu o multime de compartimente, cutii si rafturi pentru cei care au foarte multe alimente de depozitat. Iar in acest material vom discuta despre un model aparte de side by side, Heinner HSBS-H430NFBK+, un produs cu o reputatie buna in acest domeniu al aparatelor frigorifice. (vezi oferta de AZI)

Heinner HSBS-H430NFBK+

Despre Heinner HSBS-H430NFBK+

Si nu putem sa nu mentionam capacitatea suficienta si impresionanta a acestui model side by side, fapt care il ajuta sa se diferentieze fata de combinele frigorifice obisnuite sau de frigidere: 436 L. Asadar, spatiu suficient, chiar si pentru vasele mai mari pline cu mancare.

Heinner HSBS-H430NFBK+
Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ , 436 l, Clasa A+, Full No Frost, Display LED Touch, Adancime redusa, H 177 cm, Negru

Displayul acestui model este pe baza de LED. Controlul se realizeaza electronic, fiind in acelasi timp pe baza de touch. Prin intermediul acestuia poate fi setata temperatura din interiorul fiecarui compartiment, inclusiv din cele care se ocupa de congelare.

Despre Heinner HSBS-H430NFBK+

Heinner HSBS-H430NFBK+ – o alegere excelenta din punct de vedere al dotarilor pe care le are

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Heinner HSBS-H430NFBK+ este genul de produs care trebuie apreciat pentru faptul ca vine cu sistem de tipul Full No Frost. Iar asta se traduce prin: circulatie omogena a aerului din interiorul side by side, racirea armonioasa a fiecarui compartiment, inclusiv a celor speciale pentru legume si fructe, controlul umiditatii, evitarea formarii ghetii asupra alimentelor de orice fel, impiedicarea aparitiei bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Dincolo de asta, acest sistem este cel care prelungeste durata de functionare a dispozitivului, oferind utilizatorului siguranta ca se poate bucura de un produs bun. Pentru racirea perfecta a alimentelor, modelul side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ vine si cu un control deplin al umiditatii. De multe ori, ea este cea care afecteaza considerabil fructele si legumele, lactatele sau verdeturile. Cu alte cuvinte, alimentele mai usor perisabile.

Faptul ca Heinner HSBS-H430NFBK+ nu are nevoie de dezghetare scuteste utilizatorul de un efort considerabil si de mult timp pierdut. Clasa de eficienta energetica, in schimb, este A+. Aceasta nu este cea mai economica de pe piata, dar nici cea mai dezavantajoasa. In orice caz, consumul este redus, comparativ cu alte produse.

Citeste si despre Heinner HCNF-M295WA+

Si nu trebuie pierduta din vedere nici superfunctiile de congelare si racire rapida. Aceasta este excelenta pentru cei care isi doresc o racire/ congelare buna, intr-un timp foarte scurt. Cum le poti identifica? Ei bine, se numesc Super Freezing/ Super Cooling. Nu lipseste dintre dotarile Heinner HSBS-H430NFBK+ nici functia Eco, adica cea care are rolul de a reduce si mai mult consumul.

Exista si o Functie Smart care seteaza temperatura din interior automat, fara a mai fie necesata interventia utilizatorului. Iar aceasta este setata in functie de mediul inconjurator. Practic, modelul analizeaza atent ambianta si apoi determina racirea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este mai piperat, insa nu compartiv cu alte modele side by side, cu cu frigiderele sau combinele obisnuite. Dar pana la urma, este firesc sa fie asa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply