Beko RCNE520E20DZX

Gasirea unui frigider sau a unei combine frigorifice care sa aiba un aspect placut, dimensiuni potrivite, dar si caracteristici tehnice superioare, nu este tocmai un lucru usor. Insa, daca se arunca o privire asupra gamei de produse Beko, utilizatorii isi vor da seama ca au de unde alege. Exista o multime de modele de combine frigorifice si frigidere care le-ar putea fi pe plac. Iar pentru cei care doresc o recomandare, sfatul nostru ar fi sa incercati modelul Beko RCNE520E20DZX (vezi pretul de AZI).

Beko RCNE520E20DZX inchis

Despre Beko RCNE520E20DZX

Din punct de vedere tehnic, aceasta combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX inseamna compartimente special create pentru verdeturi, fructe si legume care le pastreaza gustul proaspat si proprietatile benefice organismului, contribuind astfel la un stil de viata sanatos.

Beko RCNE520E20DZX
Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZX, 450 l, Clasa A+, H 192 cm, NeoFrost, Compartiment Everfresh, Inox

Aceste compartimente sunt capabile sa asigure prospetimea datorita capacitatii de a regla perfect umiditatea si temperatura din interior. Totodata, ele se dovedesc si destul de incapatoare.

Beko RCNE520E20DZX vedere deschis s

In afara de acest lucru, combina Beko RCNE520E20DZX inseamna si consum de energie mai redus, fiindca ea este situata in clasa de eficienta A+. Tehnologia NeoFrost este cea care asigura cele mai bune conditii de conservare, avand in acelasi timp si conditii anti-bacteriene.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De multe ori, produsele pe care le asezam in frigider capata un gust si un miros neplacut din cauza bacteriilor care se gasesc in garnitura interioara a frigiderului. Insa, aceasta grija este uitata, gratie modelului marca Beko. Functia de ionizare si cea anti-mirosuri au si ele un cuvant important de spus atunci cand vine vorba de neutralizarea microorganismelor si a bacteriilor.

Caracteristicile tehnice

Afisajul combinei se realizeaza digital, iar el permite si controlul temperaturii din interior. Astfel, atunci cand utilizatorul doreste sa plece in vacanta, iar frigiderul este lasat mai mult gol, temperatura poate fi lasata mai tare, astfel incat acesta sa nu consume foarte mult. Pentru o buna functionare a acestui model de combina, exista si functia Buzzer care avertizeaza utilizatorul daca usa a fost lasata deschisa mai mult de un minut.

Nu sunt foarte multe de spus despre aspectul acestei combine frigorifice Beko RCNE520E20DZX, intrucat ea este un produs care vine cu detalii simple, dar in acelasi timp seducatoare pentru utilizator. Culoarea este gri inox si poate fi asortata usor cu orice incapere.

Usile sunt reversibile, iar volumul combinei frigorifice este destul de generos. Mai precis, acesta este de 450 l (volum net total). Frigiderul are doua rafturi, suporturi pentru usa si compartiment special pentru fructe si legume. Volumul sau este de 326 l. Congelatorul acestei combine are un volum net de 124 l, 3 compartimente si o capacitate de congelare de 6 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, scopul nostru a fost de a va prezenta un model care merita atentia dumneavoastra, atat cand vine vorba de caracteristici si detalii tehnice, cat si atunci cand vine vorba de design. Totodata, atunci cand intentionati sa faceti o alegere, trebuie sa luati in considerare si calitatea produselor Beko. Produsele Beko se bucura de o reputatie buna, care a convins multi utilizatori sa le situeze pe pozitii fruntase in topul lor.

Save

9 Total Score
Beko RCNE520E20DZX: aduce multe beneficii

Beko RCNE520E20DZX - combina frigorifica, capacitate 450 l, Clasa A+, Inox, afisaj LCD, rafturi din sticla, dimensiuni 192 x 70.4 x 70.1, rezervor de apa SlimTank, sistem de racire NeoFrost, compartiment EverFresh+, compartiment 0 grade C, functie ionizare IonGuard, dispozitiv gheata Twist and Serve.

PROS
  • Sistem NeoFrost
  • Functie de ionizare
  • Functie anti-mirosuri si avertizare sonora pentru usi lasate deschise
CONS
  • Un pret destul de mare
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply