Samsung RS68N8650SL/EF

Pentru cei care au nevoie de un aparat frigorific de dimensiuni mari care sa fie incapator si care sa aiba un congelator mare este recomandat un side by side. Acesta are numeroase avantaje intrucat puteti sa depozitati cate alimente doriti. Un side by side cu o capacitate mare si functii diverse este si Side by side Samsung RS68N8650SL/EF.(oferta de AZI aici)

Samsung RS68N8650SL/EF

Despre Samsung RS68N8650SL/EF

In privinta design-ului pe care il are acesta trebuie spus ca este unul destul de modern, culoarea sa fiind inoxul. Mai mult, detine si o latime de 91, 2 cm, aceasta fiind una destul de buna. Adancimea sa este si ea de 71. 6 cm. Cat despre inaltime trebuie spus ca este de 178 cm. Greutatea este pe masura dimensiunilor fiind de 124 kg.

Samsung RS68N8650SL/EF
Side by side Samsung RS68N8650SL/EF, 608l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm,Inox

Side by side Samsung RS68N8650SL/EF este un model tip standard si cu 3 usi in dotarea sa, ceea ce il face mai diferit fata de alte modele. Despre suprafata pe care o are acesta trebuie spus ca este realizata din inox, astfel ca are un aspect placut. Despre display-ul pe care il are acesta trebuie spus ca este tip Touchscreen.

Despre Samsung RS68N8650SL/EF

Side by side Samsung RS68N8650SL/EF – detalii importante

Citeste si despre Liebherr Premium SBSes 7263

Acesta va putea pastra apa rece intrucat are un dozator special pentru acest lucru. Un alt aspect important de precizat, care este si trasatura sa de baza face referire la tipul sistemului de racire, acesta fiind de tip No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Acest sistem de incalzire apartine atat congelatorului, cat si frigiderului. Side by side Samsung RS68N8650SL/EF are o clasa de eficienta energetica de tip A+, despre aceasta fiind important de spus faptul ca nu consuma mult curent electric, acesta fiind redus. Zgomotul pe care il produce acest exemplar este de 39 dB.

Privitor la volumul total pe care il are acesta, trebuie spus ca este de 608 l, fiind un model generos ca volum. Astfel, vorbim despre un model cu un volum potrivit pentru familiile mari sau pentru utilizarea in cadrul unor magazine. Este un exemplar cu functii utile, fiind de precizat: modul vacanta, blocare acces copii si conectare la reteaua de apa. Daca plecati in vacanta, veti putea seta aceasta functie si veti fi fara griji. De asemenea, acesta are si functie de semnalare audio pentru usa deschisa, atunci cand aceasta va ramane deschisa prea mult timp, acel semnal va va anunta.

Citeste si despre Beko GN1630225

Tehnologia importanta pe care o are acest side by side este de tip Twin Cooling Plus, aceasta fiind cea care va optimiza temperatura temperatura si umiditatea din frigider congelator, astfel incat alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Acesta are si un suport pentru sticle care este util. Despre acest exemplar trebuie spus ca dispune de un compresor si un sistem de racire modern de tip No Frost, acesta fiind cel care va pastreaza alimentele cat mai proaspete. Consumul de energie pe care il include acesta este de 450 kWh. Mai are si o clasa climatica de tipurile SN – N – ST – T. Despre tensiunea la alimentare pe care o are acesta trebuie spus ca este de 220 – 240 V. Despre autonomia fara curent trebuie precizat ca este de 10 h. Frigiderul din dotarea acestuia trebuie spus ca are un volum de 398 l, acesta fiind destul de mare.

Rafturile de care dispune acest model sunt de 6, ceea ce inseamna o organizare mai buna a alimentelor si a vaselor cu mancare. In plus, usa acestuia are si el 5 rafturi, acestea fiind importante pentru asezarea alimentelor. Sistemul de dezghetare pe care il include frigiderul acestui side by side este de tip automat. Este important de precizat si faptul ca acesta are compartiment special pentru asezarea legumelor si fructelor. Rafturile pe care le detine acesta sunt realizate din sticla securizata. Mai mult, congelatorul pe care il prezinta un volum de 201 l, ceea ce este destul de bine pentru un congelator. In privinta compartimentarii acestuia, trebuie spus ca este echipat cu 6 compartimente. Acesta se dezgheata tot automat. Capacitatea de inghet pe care o include este de 12 kg/24, fiind o capacitate destul de buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side Samsung RS68N8650SL/EF este un exemplar cu numeroase beneficii si cu caracteristici destul de bune. De asemenea, aceasta este incapator, iar pretul sau este pe masura necesitatilor.

1 Comment
  1. Buna seara! Volumul de apa este mic la dozator comparativ cu alte modele de frigider. Menționez ca presiunea de apa la rețea este buna! Ma refer la faptul ca durează mult pana se umple un pahar cu apa.

Leave a reply