Beko GN1416221XP

Frigiderele side by side sunt cele mai mari, dar si cele mai aratoase de pe piata. Ele vin si cu unele minusuri, dar in general sunt niste produse de calitate premim pe care nu ai cum sa le regreti, atat timp cat iti permiti cu adevarat sa le cumperi. Iar Beko GN1416221XP este un exemplu perfect in acest sens. (vezi oferta de AZI)

Beko GN1416221XP

Despre Beko GN1416221XP

Fara a fi cel mai mare sau cel mai avansat din punct de vedere tehnologic, acest frigider livreaza cam tot ceea ce ar trebui sa vrei de la un astfel de model. Se potriveste in special in bucatariile foarte modern echipate, dar care sunt si destul de spatioase pentru a avea loc de un asemenea aparat. Beko GN1416221XP arata bine, dar nu se poate spune ca este un frigider pentru toti, nici macar din punctul de vedere al spatiului ocupat.

Beko GN1416221XP
Side by Side Beko GN1416221XP, 541 l, Clasa A+, NeoFrost™ dual cooling, Everfresh+, H 182 cm, Inox antiamprenta

Aceste modele de frigider cu patru usi sunt superbe. Solid construite, spatioase si cu un exterior deosebit, ele atrag instant privirea. Aparatul de fata este si el exact la fel. Carcasa e din inox, are si un panou de control cu LCD si touchscreen iar ca inaltime este totusi potrivit. Daca vrei un frigider frumos, este unul dintre cele catre care te poti indrepta fara probleme.

Despre Beko GN1416221XP

Foarte spatios, dar si un consumator important

Citeste si despre Star-Light MBM-67AP

Beko GN1416221XP are un volum total de 541 l, partea de refigerator fiind cu adevarat imensa (dar si congelatorul e pe masura). Aceasta are 376 l, deci cu siguranta iti incape cam toata mancarea de care are nevoie o familie. Frigiderul are patru rafturi, doua compartimente speciale (unul pentru legume si fructe si unul care sta mereu la 0 grade) si sase raftulete pe usa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Congelatorul are “doar” 165 l, adica un volum suficient si chiar mai mult de atat. Acesta vine si el compartimentat in sase spatii diferite, are un loc special in care se pregateste gheata iar puterea de congelare este una importanta.

Din fericire, Beko GN1416221XP are un sistem automat de dezghetare pentru ambele compartimente, deci nu trebuie sa iti bati capul cu acest proces. In rest, regasim un semnal sonor pentru usa deschisa, sistem cu lumina albastra pentru pastrarea alimentelor proaspete, functia Ion Guard cu acelasi rol si filtru impotriva mirosurilor.

Citeste si despre Indesit TAA5

Dar, asa cum spuneam, Beko GN1416221XP are si o parte mai putin buna si aceea este consumul. Poate ca veti spune ca este un model imens si e normal sa consume mai mult. Si da, asa este, dar clasa lui energetica il face sa fie un consumat mai insemnat decat alte modele asemanatoare. Face parte din categoria A+, ceea ce este ok, dar cam putin pentru un aparat de talia lui.

De asemenea, nu este un produs pe care il poate cumpara oricine. Nu este exagerat de scump, existand si espressoare de doua ori mai costisitoare, dar si asa, nu este pentru toti romanii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca insa ti-l poti permite, Beko GN1416221XP este un frigider side by side care nu dezamageste (si chiar clasa energetica incepe sa capete mai putin importanta in acest caz). Este imens, arata bine si are tot felul de sisteme care chiar au grija de alimentele tale.

1 Comment
  1. Nu recomand sub nicio formă produse BEKO. S-a defectat prima dată în iun 2018 (după 8 luni de la achiziție), a doua oară în apr. 2019 iar acum în apr 2020 s-a defectat a treia oară. După prima defecțiune am cumpărat un stabilizator de tensiune cu servomotor pentru al proteja de fluctuațiile de curent. Degeaba, s-a mai defectat de două ori. După al treilea defect am solicitat returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Nici un răspuns după 3 zile. Mai aștept 3 zile și sun Protecția consumatorului. Ce folos că are garanție 5 ani dacă aparatul se strică în fiecare an? După 5 ani ce fac cu el, incubator pentru pui? Sistemul de service de la ARTIC/BEKO este la pământ. Până se rezolvă un defect trec de regulă 2-3 săptămâni.

Leave a reply