Star-Light CCF-295AP

Un frigorific este elementul cel mai important pentru cei care folosesc in locuinta lor sau in bucataria lor unele produse congelate dar poate fi vorba si despre posibilitatea de congelare a altor elemente care nu au legatura cu o viata de zi cu zi a cuiva.(oferta de AZI aici)

Star-Light CCF-295AP

Despre Star-Light CCF-295AP

Fie ca este vorba despre locuinta, despre o firma sau despre un anumit laborator o lada frigorifica Star-Light CCF-295AP poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a elimina un model mai vechi si mai ineficient.

Star-Light CCF-295AP
Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP, 295 l, Clasa A+, Alb

Alegerea Star-Light CCF-295AP se poate datora atat faptului ca este un model nou ce ofera si garantie in utilizare dar si datorita specificatiilor pe care le prezinta si care sunt unele fiabile si moderne.

Despre Star-Light CCF-295AP

Cu ceva in plus

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

O lista cu ceea ce poate oferii Star-Light CCF-295AP in detrimentul altor modele poate incepe cu ceea ce inseamna specificatiile constructive ale acestui model. Faptul ca este vorba despre o lada frigorifica cu incarcare verticala poate sa impuna anumite conditii cand vine vorba despre instalarea sa si asta pentru ca trebuie loc pentru deschiderea capacului si nu trebuie sa asezati nimic pe aceasta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Elementul major insa cand vine vorba despre asezarea sa este cel al gabaritului insa nu trebuie sa va faceti foarte multe griji pentru ca este vorba despre unul prietenos. Veti avea nevoie ca spatiul dedicat pozitionarii Star-Light CCF-295AP sa aiba o inaltime de 85 cm, o latime de 111 cm si o adancime de 68.5 cm.

Pentru a o aduce exact acolo unde doriti veti avea de vazut si greutatea de 42 kg pe care Star-Light CCF-295AP o are dar poate fi vorba si despre prezenta unor role de transport pe care sa va bazati. Unele persoane poate o sa analizeze si ceea ce inseamna pozitionarea datorita nivelului de zgomot pe care il poate produce lada in timpul functionarii iar nivelul maxim este unul de 44dB.

Citeste si despre Heinner HMB-47NHA+

Rolul principal este acela de a pune la pastrare ce alimente sau ce produse doriti iar volumul este unul de 295l si in ceea ce tine de stabilirea conditiilor de pastrare veti avea un termostat reglabil. Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici partea de conservare a unor produse proaspete iar elementul ce va poate ajuta in aceasta directie este capacitatea de congelare de 14kg in 24h a Star-Light CCF-295AP.

Cum poate fi vorba si despre o destinatie pentru comercializarea unor produse veti avea la dispozitie si un cos pentru a aseza acele produse care sunt cautate sau dorite mai des la indemana. Dupa toate aceste aspecte si dupa toate aceste caracteristici nu va mai ramane decat sa vedeti ceea ce inseamna consumul de resurse aferente utilizarii acestui model si asta se materializeaza prin consumul de energie electrica specific clasei A+ datorita unui consum mediu anual de 268 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Motivele pentru care se poate cauta o noua lada frigorifica sunt diverse sau pot fi diverse insa cu siguranta trebuie sa tineti cont de faptul ca pe primele locuri trebuie sa fie utilitatea dar si siguranta in ceea ce priveste o utilizare pe termen lung.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply