Arctic O40+

Frigul sau temperatura scazuta este un mod foarte bun de a pastra unele alimente pentru un timp indelungat dar si mai mult decat atat poate fi vorba despre alegerea acestui model in detrimentul altor modalitati traditionale de conservare.(oferta de AZI aici)

Arctic O40+

Despre Arctic O40+

Modelul de lada frigorifica Arctic O40+ este cu siguranta unul care sa va ajute sa va bucurati de posibilitatea de a pune la congelare fructe, legume sau poate produse din carne si a caror sursa o cunoasteti.

Arctic O40+
Lada frigorifica Arctic O40+, 360 L, Clasa A+, Fast Freezing, Securizare cu yala, Alb

Fiind vorba despre produse congelate si cum unele pot fi achizitionate chiar si din comert Arctic O40+ poate fi privita ca si o investitie pentru acele magazine sau societati care comercializeaza astfel de produse.

Despre Arctic O40+

Un frig eficient

Citeste si despre Sharp SJXP680GSL

Posibilitatile de utilizare sunt cu siguranta conditionate si de ceea ce inseamna caracteristicile constructive sau cele functionale pe care o lada frigorifica Arctic O40+ le ofera. In prima parte veti avea nevoie de a cunoaste posibilitatile de aducere a acestui model in slujba voastra sau poate in locuinta voastra si veti avea pretul de achizitie relativ accesibil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Dupa partea de pret dar in acelasi timp si in cadrul acestuia trebuie vazut ceea ce inseamna volumul modelului Arctic O40+ si poate fi vorba despre unul net total de 360l. Modalitatile in care acest volum poate fi analizat tin si de ce dimensiune are lada frigorifica si mai exact faptul ca masoara 128.5 cm in latime, o inaltime de 86 cm dar si o adancime de 72.5 cm.

Fiind vorba totusi despre o lada frigorifica cu un capac al carui deschidere este in plan vertical acest lucru poate conta atunci cand ii veti alege locul potrivit pentru asezarea Arctic O40+. Tot ca si element legat de volumul pe care lada frigorifica il ofera se mai leaga si modul de exploatare si veti putea sa va ajutati de unul dintre cele doua cosuri.

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Pentru utilizarea privind comercializarea unor produse dar si pentru prezenta Arctic O40+ in cadrul unei locuinte cele doua cosuri va pot ajuta sa pastrati la indemana ce produse utilizati mai des sau se vand mai des. Cum pentru a pastra proprietatile unor alimente trebuie ca si congelarea sa fie destul de rapida prin utilizarea unui astfel de model veti putea sa va bazati pe o capacitate de congelare de pana la 18kg in 24h.

Cum o utilizare fara probleme inseamna si o siguranta indiferent de ce se intampla prezenta unei autonomii de pana la 36ore fara curent este cu siguranta un bun mijloc de protectie impotriva penelor de curent. Tot la categoria utilizarii in siguranta mai putem sa adaugam si partea de control foarte usor asupra functionarii, prezenta unui sistem antibacterian, functia de congelare rapida, posibilitatea securizarii prin intermediul unei yale dar mai ales eficienta energetica specifica unei clasa de eficienta A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Elemente de analizat atunci cand discutam despre un frigorific sunt multiple iar asta pentru ca este vorba despre nevoia pastrarii alimentelor in siguranta dar in acelasi timp si de un confort in ceea ce tine de utilizare sau de utilarea locuintei sau firmei iar asta poate oferii si o astfel de lada frigorifica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply