Heinner HCFD-H300XA+

Avem o combina frigorifica speciala pentru voi. Este vorba de modelul French Door Heinner HCFD-H300XA+, un produs marca Heinner care isi propune sa impresioneze si sa fie diferit.(oferta de AZI aici)

Heinner HCFD-H300XA+

Despre Heinner HCFD-H300XA+

La designul combinei pe care vi-l prezentam se adauga si un French Door. In traducere: o usa franceza care face produsul sa capete o alura deosebita, diferita de celelalte modele existente pe piata. Aceasta combina are o modalitate tipica de deschidere, fiind in acelasi timp perfect compartimentata, astfel incat fructele, legumele, lactatele, verdeturile si alte tipuri de alimente sa poata fi asezate perfect in interior. Dintre dotari face parte un excelent compartiment pentru fructe si legume. Acesta controleaza nu doar temperatura, ci si umiditatea din interior.

Heinner HCFD-H300XA+
Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+, 300 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, H 186 cm, Inox

In rest, dotarile sunt clasice. French Door Heinner HCFD-H300XA+ este o combina de culoare gri. De fapt, vorbim despre o tenta argintie in nuanta in care a fost imbracata carcasa sa. La aceasta se adauga si o inaltime potrivita de 186 cm. Modul de afisare este unul modern, potrivit culorii acestei combine: este vorba, mai exact de un display touch care arata toate informatiile de care un utilizator ar putea avea nevoie.

Despre Heinner HCFD-H300XA+

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+ – alege combina care sa te reprezinta

Citeste si despre Beko CN161220DS

Aceasta excelenta combina este una de tipul Full No Frost. Ce inseamna asta: inseamna un produs care doar raceste alimentele, fara a le ingheta. Asa ca uitati complet de procesul greoi al dezghetarii alimentelor. Si asta nu este tot.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un proces de tipul Full No Frost aduce si alte avantaje intre care amintim: un consum redus de energie electrica – fapt care face ca aceasta combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+ sa faca parte din clasa A+. Nu este cea mai economica dintre clasele existente, insa este suficient pentru a face acest lucru.

Dincolo de asta, combina controleaza usor si eficient temperatura si umiditatea din interior. Ea ajuta la o pastrare indelungata a produselor, astfel incat utilizatorul sa poata preveni risipa. Volumul acestui model este de 300 L, ceea ce face produsul suficient de incapator, chiar si pentru vasele cu mancare ceva mai incapatoare.

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300XA+ permite o circulatie omogena a aerului interiorul sau, fapt care face ca ea sa nu formeze gheata. Si cu toate acestea, procesul de racire nu este afectat. Chiar si atunci cand cauta alimente racite rapid, Heinner poate sa ofere. Este vorba de o functie speciala a congelatorului numita „Fast Freezing” care poate intra in functiune, doar printr-o simpla apasare de buton.

La toate aceste aspecte deosebit de importante, se adauga si faptul ca modelul frigorific French Door Heinner HCFD-H300XA+ vine cu functia Eco. Aceasta sporeste procesul de economisire al energiei electrice si eate modalitatea ideala de a pune bani deoparte, prin facturi mai mici.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acelasi lucru se poate spune si despre functia Vacanta, ce poate fi activata cand utilizatorul pleaca in concediu. In acel moment, atributele combinei sunt reduse la minimum si la fel este si consumul sau. Pretul este unul bine stabilit, luand in calcul tot ce ofera French Door Heinner HCFD-H300XA+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply