Liebherr CNfb 4313

Ne plac dispozitivele tehnice atipice. Adica ne plac cele care vin cu ceva diferit, reusind sa-si pastreze atat caracteristicele buna, care le fac in continuare dispozitive utile, cat si trasaturi aparte care fac din dispozitivul respectiv unul interesant. Si iata cum stau lucrurile in cazul unui model care noua ni se pare cu adevarat interesant: Liebherr CNfb 4313. Aceasta combina frigorifica apartine unui producator de renume, ce aduce cu sine mai bine de 60 de ani de experienta. (oferta de AZI aici)

Liebherr CNfb 4313

Despre Liebherr CNfb 4313

Combina prezentata nu vine doar cu reputatie buna, ci si cu un volum destul de mare. Acesta este de 304 L. Iar daca ne intrebati pe noi, tot ce trece de 300 L poate fi incadrat in categoria combinelor cu adevarat generoase, ideale pentru restaurante, dar si pentru familii numeroasa care obisnuiesc sa serveasca mese copioase.

Liebherr CNfb 4313
Combina frigorifica Liebherr CNfb 4313, 304 l, Clasa A++, No Frost, H 186 cm, Albastru

Un alt atu al acestei combine frigorifice este designul. In cazul modelului Liebherr CNfb 4313 vorbim despre o culoare albastra. Insa, nu este vorba de o nuanta foarte intensa si deranjanta, ci mai degraba de una placuta, usor de asortat in orice bucatarie in care accentul in decorare este pus pe modernitate.

Despre Liebherr CNfb 4313

Liebherr CNfb 4313 – o combina frigorifica ce cucereste prin dotari excelente

Citeste si despre Arctic AK60360MT+

Mergand mai departe, trebuie sa ne raportam si la partea de trasaturi tehnice a modelului frigorific Liebherr CNfb 4313. Si in cazul sau vorbim despre clasa de eficienta energetica A++. Daca ne intrebati pe noi, nici nu ar trebui sa cautati combine frigorifice cu o clasa mai joasa de A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aceasta este cea mai buna pentru importante economisiri in energie electrica. Desigur, amintim ca exista si alte dispozitive care fac parte din clasa A+++ si care se dovedesc si mai economice decat cele din A++. Asa ca stiti ce aveti de facut.

In ceea ce priveste alte dotari tehnologice, observam ca producatorul dezvolta in permanenta tehnologii noi. Iar acestea cauta sa asigure prospetime alimentelor, inclusiv atunci cand vine vorba de legume si fructe. Iar in cazul in care va intrebati cum stau lucrurile in cazul acestui dispozitiv, va precizam ca durata de prospetime este prelungita considerabil, in comparatie cu modelele clasice de combine care nu permit acest lucru.

Citeste si despre Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Rafturile acestei combine sunt realizate din sticla. Ele sunt rezistente si capabile sa sustina o greutate considerabila de pana la 20 km. In plus, Liebherr CNfb 4313 permite ca rafturile sa fie modificate, de asa natura incat in interiorul sau sa incapa si un tort de dimensiuni medii. Asa ca investitia este una care merita.

Sistemul de functionare este de tip No Frost, adica este bazat in cazul modelului Liebherr CNfb 4313 pe curenti de aer, care racesc alimentele, fara a le ingheta. Iar congelatorul nu mai trebuie dezghetat manual. Si apropo de asta, curentii de aer din frigider nu ii influenteaza pe cei din congelator. Acestia actioneaza separat, iar mirosurile alimentelor nu se imprastie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, acesta este in conformitate cu dotarile de care dispune combina, fiind chiar un pret bun, daca ne raportam si la istoricul excelent al acestei companii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply