Artic AK60366NFEMT++

Exista oare un model de combina frigorifica ideala atat in ceea ce priveste consumul, dar si performantele? Stiti voi, un model practic, atat ca dotari, cat si ca design, care sa vina cu atribute excelente. Noi zicem ca da. Si este vorba chiar despre Artic, un produs care vine si cu un pret rezonabil. Artic AK60366NFEMT++. (oferta de AZI aici)

Artic AK60366NFEMT++

Despre Artic AK60366NFEMT++

Aceasta combina vine cu atributul Full No Frost � aspect important care explica foarte multe. In primul rand, Full No Frost inseamna un sistem excelent de racire, atat in frigider, cat si in congelator. Iar acesta nu este pe baza de gheata, ci doar curenti de aer rece, al caror rol este de a inconjura alimentele si de a le raci considerabil.

Artic AK60366NFEMT++
Combina frigorifica Arctic AK60366NFEMT++, 324 l, Full No Frost, Clasa A++, Display LCD, H 186 cm, Metal Look

Dincolo de asta, in cazul combinei frigorifice Artic AK60366NFEMT++ un rol deosebit de important il are No Frost si atunci cand vine vorba de mirosuri. Este firesc ca atunci cand sunt asezate mai multe alimente in interior, mirosurile sa se amestece. Insa, daca in interiorul combinei exista un sistem de tipul No Frost, atunci alimentele isi vor pastra aroma proaspata, iar mirosurile nu se vor amesteca. Iar acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba despre congelator sau frigider.

Despre Artic AK60366NFEMT++

Artic AK60366NFEMT++ – ce alte asteptari poti avea de la combina frigorifica Artic

Citeste si despre Bosch KGV36UW30

In primul rand, designul acesteia este special. Este vorba despre Metal Look � adica un aspect metalic placut, atractiv si usor de asortat. Tenta este una modern. In plus, caracterul modern este sustinut si de display-ul acestei combine care afiseaza informatii importante despre ce se petrece in interiorul sau. In plus, modelul este semiincorporabil, ceea ce confera utilizatorilor suficient spatiu in bucataria lor. Sistemuld e deschidere al usii este foarte generos, ajungand la 90 de grade.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un aport deosebit il are No Frost si atunci cand vine vorba de energia electrica. Astfel, consumul modelului Artic AK60366NFEMT++ este mic, avand in vedere cat de mult sta in priza. Iar clasa sa economica este A++, fiind una dintre cele mai economice de pe piata.

Nici la capitolul compartimente modelul Artic AK60366NFEMT++ nu sta rau. Aceasta are locuri speciale pentru fructe, legume, verdeturi, dar si pentru oua sau sticle, in clasicul compartiment de pe usa.

Citeste si despre Samsung BRB260176WW/EF

De asemenea, in cazul acestui model de combina frigorifica vorbim despre Fast Freeze Zone, un compartiment special al acestei combine frigorifice. Acesta raceste rapid carnea si orice alt tip de alimente care au nevoie de o racire imediata. De asemenea, pentru a putea economisi spatiu, in cazul acestei combine vorbim de inca o dotare smart: un condensator bine plasat, in partile laterale, astfel incat sa nu incurce.

Si nu trebuie uitat nici faptul ca un sistem de tipul Full No Frost este unulc are controleaza eficient nu doar temperatura, ci si umiditatea din interior. Astfel, aceasta este ideala pentru a pastra vreme indelungata alimentele asezate in interior. Curentii de aer contribuie si ei la acest aspect, datorita faptului ca sunt distribuiti in toate directiile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de combina frigorifica Artic AK60366NFEMT++ este modest, raportandu-ne la ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply