Whirlpool W9 921D OX

Aveti nevoie de o combina frigorifica in bucataria dumneavoastra, fie pentru ca vreti sa o schimbati pe cea veche, fie pentru ca aveti nevoie pentru ca v-ati mutat? O solutie este Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool W9 921D OX

Despre Whirlpool W9 921D OX

Despre suprafata pe care o are aceasta trebuie spus ca este inoxul, aceasta fiind potrivit in orice incapere. Latimea pe care o detine acest exemplar trebuie spus ca este de 595 cm. Adancimea pe care o detine acesta este de 655 cm. Inaltimea de care dispune aceasta este de 2011 cm. Despre lungimea cablului acestuia trebuie spus ca este de 245 cm. Greutatea pe care o are acesta este de 76 Kg.

Whirlpool W9 921D OX
Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX, 348 l, Clasa A++, Dual No Frost, 6th Sense, Display Electronic Exterior, H 201 cm, Inox

Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX are un sistem de racire modern, aceasta fiind de tip No Frost. Anual, aceasta are un consum de energie de 271 kWh. Referitor la clasa climatica de care dispune acesta aparat trebuie spus ca este de tip SN-T. La alimentare, aceasta are o tensiune de 220 V – 240 V. Fara curent, aparatul va avea o autonomie de 16 h, aceasta fiind ceea ce aveti nevoie.

Despre Whirlpool W9 921D OX

Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX – ce trasaturi detine

Citeste si despre Whirlpool BLFV 8001 OX

Important de spus este si faptul ca din dotarea sa face parte si sistemul de racire No Frost, un sistem modern, care va pastra alimentele in conditii cat mai bune. In plus, tot despre acesta mai trebuie spus si faptul ca include o usa care se deschide spre partea dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In plus, important de spus si faptul ca acest aparat are si un sistem de racire modern de tip No Frost despre care trebuie spus ca va pastra alimentele in conditii cat mai bune. Ca nivel de zgomot, acesta emite 42 Db.

Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX are un volum net total destul de bun, acesta fiind de 348 l. Privitor la volumul sau brut trebuie spus ca este de 388 l. Important de spus este faptul ca acestuia ii revine si un compartiment special de fructe si legume, acesta fiind necesar pentru a fi pastrate in siguranta.

Citeste si despre Heinner HC-H273BKWD+

Cat priveste volumul pe care il are frigiderul trebuie spus ca este de 251 l, ceea ce face ca acesta sa fie unul destul de incapator. Rafturile pe care le detine sunt in numar de 4, unde veti putea aseza alimentele pentru a fi pastrate. Si cele de pe usi sunt tot in numar de 4, aici putand depoza alimentele pe care doriti sa le aveti la indemana. Despre rafturile sale trebuie spus ca sunt realizate din sticla.

Acest aparat are un volum destul de bun intrucat este de 97 l. Rafturile sale sunt in numar de 3, iar capacitatea sa de inghet este una destul de buna, aceasta fiind de 13 Kg/24 h. Functiile aparatului sunt Racire rapida si Display electronic exterior. In plus, are si functia de semnalare audio pentru usa deschisa si pentru temperatura ridicata. Tehnologiile pe care le are detine sunt 6th Sense, Fresh Box si No Frost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX este un aparat modern, cu functia 6th Control, aceasta fiind cea cae va regla nivelul de umiditate, da si temperatura. Astfel ca, veti avea asigurata prospetimea alimentelor pe o durata lunga de timp. Un sertare de mare utilitate este si Fresh Box + cu suport special Fresh Pad. Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX are un pret bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply