Heinner HC-V268SA+

Aveti nevoie de o combina frigorifica spatioasa unde sa pastrati alimentele, care sa le congeleze corespunzator. De asemenea, aveti nevoie ca acesta sa nu consume mult curent electric, sa aiba suficiente rafturi. Un astfel de model este si Combina frigorifica Heinner HC-V268SA+. Ideala pentru a pastra alimentele in conditii de siguranta, fara sa va faceti griji este aceasta combina. (vezi disponibilitatea)

Heinner HC-V268SA+

Despre Heinner HC-V268SA+

Referitor la culoarea acesteia, trebuie spus ca este argintiul, o culoare ce se potriveste in orice bucatarie, aceasta fiind o culoare atractiva si eleganta.

Heinner HC-V268SA+
Combina frigorifica Heinner HC-V268SA+, 268 l, Clasa A+, Control mecanic, H 170 cm, Argintiu

Important de spus este faptul ca acest aparat detine o latime de 55 cm. Adancimea pe care o are este de 58 cm. Ca inaltime, acesta are masoara 176 cm. Astfel, din punct de vedere al dimensiunilor putem spune ca este vorba despre un aparat potrivit.

Despre Heinner HC-V268SA+

Combina frigorifica Heinner HC-V268SA+ – informatii despre partea interna pe care sa le luati in considerare

Citeste si despre Hansa FD 221.4

Pe de o parte, despre aceasta combina frigorifica Heinner HC-V268SA+ trebuie mentionat faptul ca are o tensiune la alimentare de 230 V. Usile sale sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta in ambele parti ale aparatului. In plus, aceasta are un volum destul de bun, acesta fiind de 268 l. Este important de spus faptul ca acest exemplar include si un compartiment pentru fructe si legume. In plus, accesoriile pe care le include sunt suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Precizam faptul ca aceasta combina are si un frigider cu un volum destul de bun, acesta fiind de 184 l. Referitor la rafturile pe care le include trebuie spus ca sunt unele destul de bune, fiind in numar de 3. Usile aparatului includ si ele 4 rafturi unde veti aseza alimentele.

Despre sistemul de dezghetare pe care il are frigiderul trebuie spus ca este unul automat. Important de spus este faptul ca dispozitivul are rafturile realizate din sticla securizata. Acestea vor sustine vasele cu alimente cat bine.

Citeste si despre Miele KFN 28132 ws

Pe de alta parte, cat priveste congelatorul, trebuie spus ca este unul destul de incapator, volumul sau fiind de 84 l. Cat priveste compartimentele aparatului, trebuie spus ca sunt in numar de 3 , acestea fiind importante pentru a aseza alimentele.

Sistemul de dezghetare pe care il are aceasta combina este unul automata, avand si un compartiment Big Box. In plus, detine si o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 4 kg. Astfel, veti putea pastra destul de multe alimente in congelator. In plus, acesta mai are si o functie utila de iluminare LED, aceasta fiind si o functie necesara mai ales pe timpul noptii. Important de spus este faptul ca aceasta combina frigorifica are un termostat ajustabil util pe care il puteti ajusta in functie de modul de functionare dorit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceasta combina frigorifica este un model modern, cu trasaturi bune, despre care trebuie spus ca va oferi numeroase avantaje celor care aleg sa o foloseasca. Despre pretul pe care trebuie spus ca este unul potrivit, raportul calitate – pret fiind unul bun. Merita sa faceti o astfel de investitie mai ales pe termen lung fiind.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply