Hansa FD 221.4

Achizitia unui frigider este destul de importanta poentru o familie. Tocmai de aceea, trebuie sa acordati atentie catorav detalii ce tin de caracteristicile acestuia, precum si de design, respectiv dimensiune. Nu trebuie uitat, insa, de volumul sau, de care depinde destul de mult achizitia. Un astfel de model bun pe care il recomandam cu incredere este frigiderul Hansa FD 221.4. (ACUM la reducere)

Hansa FD 221.4

Despre Hansa FD 221.4

Inaltimea pe care o masoara acest model este de 143 cm. Latimea sa ajunge la 55 cm, fiind potrvita pentru locurile mai inguste. Adancimea pe care o prezinta este si ea de 58.2 cm. Cantareste o greutate de 40 kg, aceasta fiind destul de potrivita.

Hansa FD 221.4
Frigider Hansa FD 221.4, 213 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Despre acest model din gama Hansa trebuie precizat faptul ca este de tip standard. De asemenea, are 2 usi care sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta in stanga sau in dreapta, in functie de preferinte. Este un frigider a carui carcasa este de culoare alba ceea ce inseamna ca se va asimila locuintei dumneavoastra.

Despre Hansa FD 221.4

Frigiderul Hansa FD 221.4 – ce trebuie stiut despre partea interna

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Avand un sistem de racire de tip static se va putea utiliza destul de usor. Frigiderul Hansa FD 221.4 are un volum net total de 213 l, acesta fiind un volum destul de bun. Mai trebuie spus si faptul ca agentul sau de racire este de R600a. Despre volumul net al acestuia trebuie spus ca este de 168 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In privinta rafturilor cu care este prevazut acesta trebuie spus ca sunt in numar de 4, acestea fiind utile in privinta depozitarii vaselor cu mancare si nu numai. Insa, pentru alimente de dimensiuni mai mici veti avea la dispozitie rafturile usii frigiderului care sunt de 3.

Frigiderul Hansa FD 221.4 are un suport pentru oua, special conceput pentru depozitarea acestora. In plus, mai include si un compartiment pentru fructe si legume, care este necesar pentru a le aseza separat de restul alimentelor. Rafturile acestui exemplar sunt din sticla, astfel incat interiorul va arata destul de bine si va sustine si alimentele.

Citeste si despre Sharp SJEX770FSL

Congelatorul acestuia este prevazut cu un volum de 45 l, fiind destul de bun. Mai are si un sistem de dezghetare de tip manual, precum si un compartiment. In privinta caracteristicilor cheie pe care le include acesta, trebuie spus ca este vorba despre sistemul antibcterian, care va oferi protectie frigiderului dumneavoastra.

In privinta nivelului de zgomot produs de acest aparat trebuie spus ca este de 40 Db. Despre clasa A+ pe care o are acesta trebuie spus ca este un avantaj intrucat va economisi consumul de curent electric. Clasa climatica a acestui model este ST, aceasta fiind o clasa climatica destul de buna. Zilnic, energia consumata de acesta este de 0.6 kWh. Despre autonomia fara curent trebuie spus ca este de 10 h. Are si un cablu de alimenatare despre care trebuie spus ca este de 1.5 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Hansa FD 221.4 este un aparat electrocasnica ce raceste alimentele destul de bine si prezinta functii utile. De asemenea, pretul sau nu este unul crescut avand in vedere caracteristicile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply