Whirlpool WTNF 92O MX H

Nu aveam cum sa negam performanta Whirpool in materie de tehnologie. Acest producator chiar se straduieste sa ofere rezulte bune si… din fericire, reuseste sa faca acest lucru. Cum? Este simplu. Proucatorii sai intuiesc corect ce si-ar putea dori utilizatorii. Iar un exemplu concret este combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H, adica produsul despre care vom discuta astazi. (oferta de AZI aici)

Whirlpool WTNF 92O MX H

Despre Whirlpool WTNF 92O MX H

Este combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H exact ceea ce utilizatorul ar putea avea nevoie? Da, este, iar asta datorita faptului ca ea este moderna, dar si incapatoare. In ceea ce priveste dimensiunile, am putea spune ca acestea sunt aproape standard. Combine vine cu o inaltime de 201cm. Asadar, ea nu este recomandata pentru incaperile cu tavan jos.

Whirlpool WTNF 92O MX H
Combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H, 368 l, NoFrost, Clasa A++, H 201 cm, Inox

Volumul este si el la fel de generos, precum dimensiunile. Este vorba de 348 L, ceea ce inseamna destul de mult pentru un utilizator obisnuit. Mai precis, aceasta este ideala si pentru familiile cu 3-4 membri. Rafturile sale sunt realizate din materiale rezistente, astfel incat sa nu dezamageasca utilizatorul. Acestea isi dovedesc rezistenta in timp.

Despre Whirlpool WTNF 92O MX H

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H – aceeasi performanta pe care o stim deja

Citeste si despre Indesit OS 1A 200 H

Din punct de vedere al sistemului de functionare, in cazul modelului Whirlpool WTNF 92O MX H trebuie sa stiti la ce sa va asteptati deja. Este vorba de un sistem de tipul No Frost, inteligent, performant, economic. Acesta influenteaza in proportie de 100% functionarea combinei.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Astfel, vorbim de un model care raceste produsele asezate in interiorul sau, dar fara a depune asupra lor un strat de gheata. Dincolo de asta, dispozitivul se ocupa de indepartea mirosurilor. Sa ziceam ca ati uitat o cutie de lapte in frigider, vreme indelungata. Poate ati fost plecati, poate nu ati avut timp.

Ideea este ca respectiva cutie nu va imprastia miros. Pentru ca o combina smart precum Whirlpool WTNF 92O MX H stie sa tina in frau mirosurilor. Dincolo de asta, sistemul sau combate bacteriile si nu le permite sa se aseze pe alimente. In ceea ce priveste fructele si legumele, exista o cutie speciala pentru acestea, care le mentine proaspete si care nu le da voie sa se usuce sau vestejeasca. Dincolo de asta, exista si un sertar 0 grade, ideal pentru alimente care necesita asemenea temperaturi. In aceasta categorie intra, de exemplu, carnea.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Din punct de vedere al economisirii, Whirlpool WTNF 92O MX H inseamna clasa A++. Nu este cea mai economica de pe piata, intr-adevar, insa este printre cele care aduc cei mai putini kWh la factura de energie electrica lunara.

Dincolo de asta, combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H are si functii de racire rapide, adevarate minuni, in sezonul cald, atunci cand alimentele au nevoie de temperaturi joase, pentru o pastrare optima. La toate acestea se adauga si o functie speciala, capabila de a controla eficient umditatea. Si da, totul este posibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Vorbim si despre pret si va spunem ca in cazul combinei frigorifice Whirlpool WTNF 92O MX H acesta este mic. Alte combine vin cu pretentii financiare mult mai mari, insa nu este cazul acestui model special marca Whirlpool.

1 Comment
  1. Sa defectat 2 ori in intrun an jumate(si lam cumparat acum 2 ani) si cu aceas problema congelatorul merge si frigiderul nu .A fost folosit corect adica fara a pune mancare calda in frigider si ferit de surse de caldura .
    Nu recomand mai ales ca nu este un frigider tocmai ieftin .

Leave a reply