Daewoo RN-309GDPM

Cu un design modern, volum generos si atribute definite in special de sistemul Full No Frost, combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM este o alegere populara in randul celor care isi doresc un produs bun si eficient. Si pentru ca nu vrem doar sa ne credeti pe cuvant, o sa va prezentam cateva aspecte importante despre aceasta. (Doar acum la reducere)

Daewoo RN-309GDPM

Despre Daewoo RN-309GDPM

Daewoo RN-309GDPM este genul de combina care lasa loc in interiorul sau pentru toate produsele unei familii. Iar acest lucru este dovedit de volumul net de 305 l.

Daewoo RN-309GDPM
Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM, 305 l, Clasa A++, Full No Frost, Iluminare LED, H 187 cm, Inox

Daca tot am mentionat anterior designul placut si modern, revenim cu precizarea ca acesta este catalogat ca fiind calitativ. Pana la urma, combina apartine unui brand care s-a specializat in refrigerare. Producatorii sai si echipa din spatele conceptului au continuat sa investeasca in tehnologii sofisticate si sa creeze produse care sa se incadreze intr-un raport calitate-pret foarte bun.

Despre Daewoo RN-309GDPM

Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM – o combina frigorifica ce aduce beneficii multiple utilizatorilor sai

Citeste si despre Electrolux ERF4115DOW

Daewoo RN-309GDPM vine cu o eficienta energetica buna: face parte din clasa A++. Insa, eficineta se datoreaza unui compresor eficient, dotat cu sistem Digital Smart Control. Iar optimizarea se cunoaste inca de la primele facturi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Low Noise Level este un alt aspect care ne place la Daewoo RN-309GDPM. Iar acest lucru ii ajuta pe utilizatori sa-si transforme bucataria intr-un loc si mai primitor. Un electrocasnic silentios nu te va calca pe nervi atunci cand ai o migrena, iti va oferi linistea necesara cand vrei sa te concentrezi si nu va aduce un background deranjant de zgomotos, atunci cand ai oaspeti in vizita. Iar caracterul silentios al combinei se datoreaza tot compresorului de calitate. Dincolo de asta, in cazul Daewoo RN-309GDPM exista un ventilator performant, care produce curenti de aer rece, fara a aduce si zgomotul aferent.

Sistemul Daewoo RN-309GDPM este de tipul Perfect No Frost. Si da, este perfect. Nu produce gheata in nicio parte a dispozitivului frigorific si mentine temperatura constanta. Curentii de aer rece inconjoara alimentele si le ajuta sa-si pastreze prospetimea. Si cu toate ca utilzatorul nu mai este nevoit sa dezghete combina, in cazul modelului Daewoo, trebuie mentionat faptul ca sistemul No Frost pe care il are in dotare este de pana la 5 ori mai puternic decat alte sisteme de pe piata.

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Si daca tot am mentinat ideea de prospetime a alimentelor, trebuie sa vorbim putin si despre Deodorirez. Aceasta este functia care reuseste sa reutralizeze orice miros neplacut din interiorul combinei Daewoo RN-309GDPM, astfel incat acestea sa nu se amestece si sa permita alimentelor sa-si pastreze aroma proprie.

Crystal Led Lighting este un alt atribut al combinei prezentate si se refera la sistemul de iluminare. Acesta functioneaza pe baza de LED, oferind o vizibilitate perfecta in interiorul combinei. Si totul fara a exista riscul ca alimentele sa se incalzeasca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Display-ul acestui model este o dovada de eleganta si functioneaza pe baza de touch. Cu o simpla atingere utilizatorii pot obtine informatii foarte importante referitoare la ce se intampla in interiorul combinei. In ceea ce priveste pretul Daewoo RN-309GDPM, acesta este excelent pentru dotarile pe care le pune la dispozitia utilizatorilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply