LG GBB62SEHZN

Daca va numarati printre cei care cauta ceva diferit atunci cand vine vorba de locuinta lor, atunci cu siguranta modelul LG GBB62SEHZN se va dovedi o alegere interesanta. (Doar acum la reducere)

LG GBB62SEHZN

Despre LG GBB62SEHZN

Din punct de vedere al stilului, combina este situata la granita dintre modern si vintage. Arata bine si are o carcasa de culoare bej. Ea este usor de integrat in locuinta. Iar inaltimea sa este de 203 cm.

LG GBB62SEHZN
Combina frigorifica LG GBB62SEHZN, 384 l, No Frost, Smart Diagnosis, WiFi, Clasa A++, H 203 cm, Bej

Din punct de vedere al volumului, vorbim despre o combina foarte generoasa, un model ideal pentru familii. Mai precis, cei 384 L pe care aceasta ii pune la dispozitie sunt peste media combinelor frigorifice obisnuite.

Despre LG GBB62SEHZN

Combina frigorifica LG GBB62SEHZN – o combina cu design si trasaturi aparte

Citeste si despre Liebherr Confort CN4015�

Cateva dintre atributele speciale ale acestei combine frigorifice: Nature Fresh, Linear Cooling, clasa A++, sistem No Frost, Compartiment Racit, conexiune smart Wi-Fi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si incepem cu Nature Fresh. Acesta este un sistem care incanta simturile. Mai precis, modelul de combina inovator permite pastrarea prospetimii alimentelor. Iar cand vine vorba de acest lucru ne referim in special la alimente sensibile, asa cum sunt fructele, legumele sau verdeturile.

Nature Fresh are si rol in combaterea bacteriilor si mirosurilor neplacute care ar putea aparea in sertarele in care sunt depozitate aceste alimente. De asemenea, pentru a se ajunge la o prospetime desavarsita, intra in actiune si compresorul LinearCooling. Acesta face parte din gama Inverter si ajuta la mentinerea unui aspect placut al alimentelor, chiar si in situatiile in care au loc fluctuatii de temperatura. Mai precis, nici alimente ceva mai sensibile precum branzeturile nu se altereaza atunci cand usa combinei este deschisa frecvent, iar aerul cald este lasat sa patrunda.

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Pornind de la acest fapt, ne putem da seama ca LG GBB62SEHZN isi gaseste locul atat in bucatariile cochete ale locuintelor personale, cat si in cafenele, restaurante sau orice loc care vrea sa-si pastreze alimentele cu stil. Clasa de eficienta energetica A++ inseamna performanta energetica de top. Mai precis, ea este echivalentul a 4,5 stele, ceea ce este impresionat. Si in acelasi timp foarte util pentru cei care vor sa economiseasca destul de mult. Este vorba despre un dispozitiv care va sta in permanenta conectat la priza. Cu toate astea, exista si combine frigorifice care ajung la performanta de 5 stele. Iar ele sunt situate in clasa A+++ (cea mai economica de pe piata).

Compartimentul racit este un spatiu special din interiorul acestui aparat frigorific si se dovedeste optim pentru a raci anumite alimente, fara a le ingheta. Cu alte cuvinte, utilizatorul nu mai pierde timp pretios stand sa se topeasca gheata de pe alimente. In orice caz, sistemul de functionare al modelului LG GBB62SEHZN este de tipul No Frost, ceea ce explic performanta de racire a alimentelor, lipsa depunerilor de gheata pe alimente, a bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai mult, combina se conecteaza la Wi-Fi si transmite informatii pretioase despre modul ei de functionare catre dispozitivele utilizatorului. Referitor la pretul combinei frigorifice LG GBB62SEHZN nu mai ramane decat atat de adaugat: acesta este pe masura dotarilor de care ea da dovada. Nu este un pret exagerat, dar nici un model de duzina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply