Gorenje RF4141ANW

Daca va aflati in cautarea unui frigider bun, cu un pret potrivit, atunci trebuie sa va opriti privirea asupra modelului Gorenje RF4141ANW. Este vorba de un model clasic, din punct de vedere al designului, dar cu atribute medii spre bune. (oferta de AZI aici)

Gorenje RF4141ANW

Despre Gorenje RF4141ANW

Acest model de frigider este unul care isi face treaba bine, fiind destul economic. Astfel, specialistii au stabilit in cazul sau clasa de eficienta energetica A+. Sunt prezente pe piata, intr-adevar, si modele care pot mai bine de atat, facand parte din clasa A++. Insa, chiar si asa, consumul anual al produsului prezentat este de doar 217 wh, ceea ce nu reprezinta foarte mult.

Gorenje RF4141ANW
Frigider Gorenje RF4141ANW, 210 l, 143 cm, Alb

Desigur, expertii sustin faptul ca pe piata exista modele care ajung anual la un consum sub 200 de kWh. Acestea fac parte din celelalte clase de eficienta energetica mentionate anterior. Dincolo de consum, dispozitivul a fost inzestrat cu alte detalii care trebuie neaparat trecute in revista in cazul recenziei noastre.

Despre Gorenje RF4141ANW

Frigider Gorenje RF4141ANW – performante aduse de un producator de renume

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Da, cei de la Gorenje stau bine la capitolul tehnologie, devenind specializati in special pe partea de frigidere si masini de spalat vase si rufe. Drept urmare, atributele acestui model sunt unele superioare. Nici nu aveau cum sa fie altfel, deoarece ele respecta procedura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In ceea ce priveste nivelul de zgomot al acestui produs, se poate spuen ca si el este standard. Acesta este de 40 de db, fiind unul potrivit. Exista si frigidere care depasesc cu mult aceasta valoare, devenind foarte deranjante pentru utilizatorii lor, dar si figidere care sunt exceptii, ajungand la mai putin de 40 de db.

Clasa climatica a modelului Gorenje RF4141ANW este de tipul N si ST, ceea ce reprezinta alte detalii care inscriu produsul in tiparele obisnuite, cunoscute de utilizatori. Dimensiunile acestui model, reprezinta un alt criteriu care dermina cumpararea sa. Acestea sunt potrivite, fiind de 143 x 55 x 55 cm (inaltime x latime x adancime).

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Functii de iluminare este clar prezenta, pentru a nu exista riscul ca utilizatorul sa nu poata gasi usor alimentele care se aseaza pe rafturile frigiderului. Frigiderul este destul de bine compartimentat, el incluzand rafturi realizate din sticla rezistenta.

Interesant este si faptul ca in cazul acestui model utilizatorul nu este nevoit sa depuna efort, deoarece congelatorul se dezgheata automat. Astfel, uitati de grija unei dezghetari manuale, care trebuie facuta periodic, pentru o buna functionare. Congelatorul modelului prezentat are un compartiment, insa este suficient pentru nevoile unui om obisnuit. Dintre accesorii, face parte si o tava pentru gheata, fiind folosita in momentele in care va doriti sa va raciti bauturile. Desigunul produsului Gorenje RF4141ANW este unul simplu, mizand pe o culoare versatila care sa nu strice designul unei bucatarii deja echipate: alb.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aceste detalii fiind mentionate, se poate concluziona ca produsul este demn de luat in calcul atunci cand vine vorba de cumpararea unui frigider care sa completeze perfect o bucatarie moderna. Ar fi fost mai bine, desigur, ca acesta sa contina si garnitura antibacteriana, avand in vedere numarul mare de boli care pot slabi sistemul imunitar.

1 Comment
  1. Prea puțin ergonomic și foarte prost organizat în interior (sertarul alunecă foarte ușor și cade dacă îl tragi mai mult de o treime, rafturi înguste). Pierzi mult spațiu pentru că trebuie să te ferești să apropii produsele de spatele frigiderului (se formează gheață foarte ușor, îngheață tot ce atinge spatele frigiderului).
    În congelator gheața se formează în strat gros foarte rapid, îl am de mai puțin de o lună și deja trebuie să îl dezgheț.
    Aș da 0 stele pentru schimbarea deschiderii ușii. Frigiderul vine cu balamalele în dreapta; am avut nevoie să le schimb în stânga. Găurile sunt date prost în partea stângă și când strângi șuruburile ușa nu se mai închide etanș în partea de sus. De asemenea piesa care prinde ușa de la congelator în partea de sus nu se mai potrivește pe găurile date din fabricație, deci trebuie să o întorci, dar asta face imposibil să mai fixezi capacul de plastic de protecție.
    Singura parte bună este zgomotul redus, dar nu compensează pentru ce mă deranjează la produs.

Leave a reply