Arctic ANK366NFS+

Pentru cei care s-au saturat de produsele clasice si isi doresc ceva bun si diferit, avem o recomandare: combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, un produs care se bucura de buna reputatie Artic si care isi uimeste utilizatorii prin trasaturile sale superioare din punct de vedere calitativ. Iata mai exact de ce (vezi oferta de AZI)

Arctic ANK366NFS+

Despre Arctic ANK366NFS+

Romanii sunt destul de reticenti in ceea ce priveste schimbarea electrocasnicelor. Din pacate, insa, acestea nu pot rezista o viata intreaga. In timp, ele se uzeaza si nu mai sunt capabile sa faca fata provocarilor. Insa, modelul Artic Arctic ANK366NFS+ este unul mai rezistent, capabil sa treaca testul timpului si sa-si pastreze atributele bune, chiar si dupa ce anii trec.

Arctic ANK366NFS+
Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l, Clasa A+, Full No Frost, H 201 cm, Silver

Aceasta combina este una cu totul si cu totul speciala, datorita tehnologiei sale inovative de tipul No Frost. Rolul acesteia este de a seta un nivel optim de temperatura si umiditate, astfel incat verdeturile, fructele sau legumele sa-si pastreze gustul bun si sanatos. Degeaba consumati alimente sanatoase, daca ele isi pierd proprietatile stand in frigider. Gratiei tehnologiei mentionate anterior, acest lucru poate fi evitat.

Despre Arctic ANK366NFS+

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ – ce aduce nou in casele dumneavoastra aceasta combina frigorifica?

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Insa aceasta tehnologie nu inseamna doar atat. Ea asigura si buna circulatie a curentilor de aer, astfel incat sa nu se formeze gheata pe alimente, iar acestea sa fie pastrate in conditii bune, vreme mai indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Astfel, cand decideti sa scoateti produsele din frigider, nu trebuie sa mai asteptati ca acestea sa se dezghete, iar fructele si legumele pe care va recomandam sa le depozitati in sertarul special Garden Fresh pot rezista mai bine de o saptamana, fara a-si modifica aspectul sau gustul. La acest lucru contribuie si tehnologia de racire numita Air Flow Dual Tech care se ocupa de distribuirea uniforma a curentilor de aer.

Mai mult decat atat, aceasta combina inseamna si economisiri substantiale. Ea face parte din clasa A+, fiind un model care ajuta familiile sa economiseasca.

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

Dintre dotarile frigiderului face parte si functia Eco LED al carei scop este de a determina un consum redus, inclusiv atunci cand vine vorba de luminozitatea din interiorul combinei frigorifice. Acest sistem este mult mai inovativ si economic decat cele traditionale care se gasesc pe piata. Exista, totodata si functie ce poarta denumirea de Energy Saver care reduce consumul de energie, desi functiile raman active.

Display-ului combinei este de tipul LCD, care permite setari rapide si usoare. Functia Eco Buzz intra in functiune atunci cand se intampla sa uitati usa frigiderului deschisa. Astfel, ea va avertizeaza sonor pentru a evita ca temperatura din interiorul dispozitivului sa fie influentata. In ceea ce priveste volum acestei combine, el este destul de generos, fiind de 321 L. Dintre dotari nu lipseste nici garnitura antibacteriana cu rol de protejare a alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rafturile combinei sunt realizate din sticla rezistenta si pot mentine chiar si recipiente grele ce ajung pana la 25 de kg. Dimensiunile sunt potrivite, acestea fiind de 201 x 59.5 x 60 cm. Pretul, insa, este mai mare decat in cazul frigiderelor obisnuite, dar si dotarile combinei sunt superioare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply