AEG RCB63326OX

Un produs precum combina frigorifica chiar reprezinta o investitie de viitor, acest tip de aparate fiind cele pe care, in teorie, trebuie sa le folosim ani de zile de la achizitionarea sa. Totusi, e greu sa ai asteptari mari de la un model ieftin, de aceea, oamenii care cauta calitatea, isi indreapta atentia catre un produs care are un cost de achizitionare mai mare, acesta garantand calitatea, mai ales daca provine de la o firma care e cat de cat cunoscuta, precum este si modelul AEG RCB63326OX(vezi oferta de AZI)

AEG RCB63326OX

Despre AEG RCB63326OX

AEG RCB63326OX reprezinta o investitie inteligenta, deoarece aceasta are foarte multe functii moderne, care iti vor garantia rezistenta aparatului peste ani si pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii posibile la ora actuala.

AEG RCB63326OX
Combina frigorifica AEG RCB63326OX, 298 l, Clasa A++, No frost, Display LCD, H 185 cm, Inox antiamprenta

Modelul are deschiderea standard pe partea dreapta, insa, daca acest lucru nu se potriveste cu planurile spatiului tau din bucatarie, poti oricand sa schimbi deschiderea pe partea stanga, deoarece usile aparatulu sunt reversibile. Dimensiunile sale sunt de 184.5 de centimetri in inaltime, 59.5 de centimetri in latime si 59.5 de centimetri in 54.7 de centimetri in adancime. Normal, aparatul are culoarea argintie.

Despre AEG RCB63326OX

De ce sa alegi o combina frigorifica AEG RCB63326OX

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Acest model de combina frigorifica AEG RCB63326OX este de tipul frigiderului cu doua usi, avand un volum net total de 298 de litri, din care 91 de litri tin de congelator si 192 de litri apartin de frigider. Pe langa spatiul destul de mare pe care ti-l ofera acest aparat, mai trebuie precizat si faptul ca aparatul are un consum energetic de 253 de kWh pe an, ceea ce incadreaza dispozitivul in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa de eficienta energetica A++ este una dintre cele mai optime variante de care dispui pentru orice aparat electrocasnic, semnalizand un dispozitiv care are un consum foarte mic de energie.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, la fel ca cel disponibil pentru congelator. In frigider, vei gasi patru rafturi din plastic si doua suporturi de usa. Congelatorul are doua compartimente cu o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 de ore. Modelul dispune de functia No Frost, care face ca aerul sa circule normal prin dispozitiv, ceea ce face imposibila formarea de gheata.

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Modelul de combina frigorifica AEG RCB63326OX include doua compartimente de zero grade, care te lasa sa-ti alegi si sa-ti reglezi setarile de umiditate si de temperatura dupa cum iti doresti, pentru ambele sertare, pastrand orice aliemnt in conditiile cele mai bune, fie ca e vorba de rosul unui file de vita ori de prospetimea unui homar.

De asemenea, trebuie precizat si faptul ca acest produs include sistemul AEG Twintech, care are grija de fructele si legumele tale, stocandu-le la cea mai buna temperatura posibila, dar si la cel mai bun nivel de umiditate, pastrandu-le in forma lor cea mai proaspata pentru o perioada mult mai lunga de timp, toate avand aromele lor naturale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De aceea, daca vrei un produs de calitate, modelul de combina frigorifica AEG RCB63326OX este cel pe care trebuie sa-l cumperi pentru locuinta ta, avand toate motivele pentru care sa faci acest lucru, mai ales ca, in acest moment, poti gasi aparatul la un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply