Beko DDEN517MWD+

Care este rolul unui frigider bun? El trebuie sa fie in stare sa pastreze alimentele, indiferent de dimensiunea si natura acestora, in conditii bune, mai ales atunci cand afara temperaturile sunt foarte ridicate. Ganditi-va numai cat de enervant este sa ajungeti acasa de la serviciu, vara, si sa va dati seama ca limonada prefera nu este rece. Sau ca fructele s-au stricat din cauza ca nu au fost pastrate la temperatura corespunzatoare. Foarte multe frigidere se confrunta cu problema ca dupa un timp nu mai sunt in stare sa raceasca corespunzator alimentele. Insa nu este si cazul frigiderul cu doua usi Beko DDEN517MWD+, care se dovedeste o alegere buna pentru cumparatori. (Doar acum la reducere)

Beko DDEN517MWD+

Despre Beko DDEN517MWD+

Printre atributele tehnice care fac parte dintre dotarile frigiderului cu doua usi Beko DDEN517MWD+ trebuie neaparat amintite urmatoarele: functia Active Fresh Blue Light, sistemul Active Dual Cooling, sistemul de racire No Frost, functia de ionizare, clasa de eficienta si volumul.

Beko DDEN517MWD+
Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri Sidef

Ce inseamna toate acestea? Sa o luam pas cu pas. Functia Active Fresh Blue Light este specifica produselor din gama Beko moderne si are rolul de pastra alimentele proaspete, in special fructele si legumele care, atunci cand sunt asezate la rece, isi modifica gustul si aspectul.

Despre Beko DDEN517MWD+

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+ – cum arata acest model de frigider, mai exact?

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

In ceea ce priveste sistemul Active Dual Cooling, acesta este cel care asigura o racire rapida a proselor asezate pe rafturile frigiderului, astfel incat utilizatorul acestui dispozitiv sa economiseasca timp pretios. Totodata, acest sistem mai are un rol important: el dubleaza timpul de conservare al alimentelor, pastrand umiditatea si temperatura la nivelul optim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Sistemul de racire No Frost, pe de alta parte, are si el o functie importanta. Este folosit pentru a preveni formarea ghetii in frigider. Astfel, se poate vorbi de racirea alimentelor, fara a le ingheta. De asemenea, aceasta contribuie si la reducerea efortului, in alte cazuri utilizatorul fiind nevoit sa dezghete frigiderul periodic.

Mai mult decat atat, functia de ionizare este o dotare pe care dispotivele obisnuite nu o au printre dotari, ea contribuind la impiedicarea depunerilor baterilor pe peretii frigiderului si, implicit, pe alimentele pastrate pe rafturile acestuia.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Si apropo de rafturi, frigiderul Beko DDEN517MWD+ are un volum de 435 L, fiind mai generos decat multe alte modele de pe piata. Dispozitivul este dotat cu trei rafturi si un compartimente special creat pentru fructe si legume. El face parte din clasa de eficienta A+, avand in consum anual de 350 kwh.

Este un model de frigider care mizeaza pe simplitate, atunci cand incerarca sa le demonstreze potentialilor clienti ca el este alegerea potrivita pentru incaperea lor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, designul nu vine cu nimic iesit din comun, iar dimensiunile acestui dispozitiv sunt catelogate drept potrivite. El are culoarea gri/bej fiind ideal pentru incaperile moderne. Dimensiunile sale sunt de 193 x 70 x 68.5 cm, fiind dotat cu iluminare interioara de buna calitate si afisaj cu LED. Dispozitivul se dovedeste o alegere buna, singura problema fiind pretul sau usor piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply