Liebherr Confort Cuwb 3311

Oricine isi doreste o combina frigorifica cu un consum redus de energie electrica. Acesta reprezinta un avantaj demn de luat in considerare al unui astfel de aparat electrocasnic in momentul achizitiei. De asemenea, o combina frigorifica va va ajuta sa organizati mai bine alimentele in vederea pastrarii lor la rece. Un astfel de model eficient in vederea consumului de curent electric si cu un volum destul de bun este Combina frigorifica Liebherr Confort Cuwb 3311 (doar acum la reducere).

Liebherr Confort Cuwb 3311

Despre Liebherr Confort Cuwb 3311

Marimea acestui model este potrivita pentru o combina frigorifica. Dimensiunile (l x L x A) vor fi de 181.2 x 55 x 62.9 cm. Culoarea sa este albastrul. Detine usi reversibile, astfel incat puteti schimba oricand directia de deschidere a lor. Standard, acesta se deschide spre dreapta. Manerul este de tip vertical.

Liebherr Confort Cuwb 3311
Combina frigorifica Liebherr Confort CUwb 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Albastru marin

Un prim avantaj al acestei combine frigorifice este clasa de eficienta energetica, aceasta fiind una performanta, A++, careia i se datoreaza consumul energetic redus. Tocmai de aceea, consumul sau energetic va fi de 210 kWh/an. Insa, in 24 h, consumul energetic va fi doar de 0.575 kWh.

Liebherr Confort Cuwb 3311

Combina frigorifica Liebherr Confort Cuwb 3311 – informatii referitoare la caractersiticile tehnice

Avand un volum net total de 294 l, aceasta combina frigorifica va fi suficient de spatioasa pentru a aseza o cantitate destul de mare de alimente. Congelatorul detine un volum net de 84 l. De asemenea, frigiderul are si el un volum destul de bun, de 210 l. Insa, volumul brut total pe care il are ajunge la 304 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderului ii revin 3 rafturi din sticla. Sistemul sau de dezghetare este automat, fiind un avantaj. De asemenea, puteti depozita alimentele cat mai aproape de dumneavoastra avand in vedere faptul ca usa frigiderului detine 4 suporturi. Congelatorul are si el 3 rafturi utile. In schimb, sistemul sau de dezghetare este manual. Privitor la capacitatea de congelare, trebuie spus ca este de 4 kg/24 h. Combina frigorifica Liebherr Confort Cuwb 3311 are si iluminare interioara, aceasta fiind de tip LED.

Liebherr Confort Cuwb 3311 – un model performant

SmartFrost este sistemul care impiedica acumularea de gheata pe alimente si rafturi, astfel incat dezghetarea acestui se va face mai usor. Despre Sistemul VarioSpace trebuie spus ca va ajuta la crearea spatiului suplimentar in interior. Acesta va fi de ajutor atunci cand veti depozita cantitati mai voluminoase de alimente. CoolPlus este acea functie, care va scadea temperatura din interiorului aparatului, astfel incat congelarea sa se produca treptat. De asemenea, tot aceasta functie va pastra temperatura potrivita ceruta pentru alimentele dumneavoastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Datorita sistemului FrostSafe, sertarele vor fi mai adanci, avand o parte transparenta, astfel incat sa vedeti mai bine in ce stadiu se afla alimentele dumneavoastra. Combina frigorifica Liebherr Confort Cuwb 3311 are o autonomie fara curent de 27 ore. Mai detine si un suport util pentru sticle, special pentru acestea, dar si o tava pentru gheata. Este o combina frigorifica ceva mai silentioasa, avand un nivel al zgomotului produs de 39 dB. Clasa climatica a acestui produs este SN-ST. Combina frigorifica Liebherr Confort Cuwb 3311 are un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply