Beko DBK 346++

Utilizatorii s-au saturat de frigiderele inghesuite si mici. S-au saturat de dispozitivele frigorifice care se dezgheata din senin, desi temperatura a fost setata corespunzator, sau de produsele frigorifice care consuma mult. Drept urmare, au nevoie de un model eficient si inovator. Astfel, in acest material o sa va prezentam un produs din marca Beko ce merita cu siguranta atentia dumneavoastra. Nu este un frigider obisnuit, ci este o combina frigorifica ce vine cu caracteristici superioare. Care sunt avantajele investirii in combina frigorifica Beko DBK 346++? Sa o luam pe rand.

 

Beko DBK 346++ vedere fata

Despre Beko DBK 346++

Stiti foarte bine ca multe produse moderne sunt situate in clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru inseamna ca ele consuma cu pana la 24% mai putina energie decat in cazul celor care fac parte din clasa A. Insa, ce-ar fi daca v-am spune ca aceasta combina Beko DBK 346++ face parte din clasa A++? Acest lucru inseamna ca economiile privind factura la curent electric vor fi imediat remarcate, aceast model ajungand sa consume cu pana la 29% mai putina energie. Mai exact, este vorba de un consum de 229 KWh/an.

Beko DBK 346++ vedere deschis

Dincolo de acest lucru, combina marca Beko mai inseamna si protectie antibacteriana. Insa, aceasta nu se gaseste doar pe usa, asa cum se intampla in cazul majoritatii modelelor existente pe piata, ci se gaseste in intreaga suprafata, inclusiv pe maner. In acest fel, alimentele vor fi protejate, iar bacteriile si microorganismele nu le vor afecta gustul sau mirosul. In plus, un alt avantaj al acestui model Beko DBK 346++ este faptul ca el este dotat cu compartimente extem de folositoare pentru utilizator. Dincolo de cel destinat depozitarii fructelor si legumelor, mai exista si un compartiment special conceput pentru branzeturi, dar si suporturi pe usa, dintre care unul este cu capac. Nu lipsesc nici tava pentru gheata si nici suportul pentru oua. Termostatul acestei combine este reglabil pentru a se determina temperatura ideala de care utilizatorul are nevoie.

Combina frigorifica Beko DBK 346++: avantaje din punct de vedere al designului

„Simplitate” – acesta este cuvantul perfect pentru a descrie combina marca Beko. Ea are culoarea alba si dimensiuni potrivite. Mai precis, este vorba de 186.5 x 59.5 x 60 cm. Volumul total al combinei frigorifice este de 292 l, nefiind o combina foarte mare, dar suficient de generoasa pentru nevoile utilizatorului. Combina Beko DBK 346++ este dotata cu 4 rafturi, ceea ce este un plus avand in vedere ca multe modele au doar trei astfel de rafturi in dotare. In plus, acestui model nu-i lipseste nici compartimentul pentru fructe/legume si cel mentionat anterior, pentru branzeturi. Congelatorul are trei compartimente, dar necesita o dezghetare manuala.

Astfel, pe baza informatiilor prezentate anterior, combina marca Beko vine cu o multime de avantaje pentru utilizator. Insa, expertii sunt de parere ca ar fi fost bine ca aceasta sa fie dotata cu filtru anti-mirosuri sau tehnologie de tipul NeoFrost care ajuta la setarea unei temperaturi optime in interior. Insa, probabil in acest caz pretul acestui produs ar fi fost mult mai mare.

Save

Save

8.5 Total Score
Beko DBK 346++: model de ultima generatie

Beko DBK 346++ - combina frigorifica, capacitate 292 l, clasa A++, rafturi sticla, culoare alba, consum de 229 KWh/an, 186.5 x 59.5 x 60 cm, 4 rafturi, sistem dezghetare frigider automat.

PROS
  • Compartiment pentru branzeturi
  • Numar mare de rafturi
  • Clasa de eficienta energetica A++
CONS
  • Lipsa sistemului NeoFrost
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply