Beko RCNE520K20DZX

Ce se poate face cu o combina frigorifica? Aceasta poate fi folosita pentru buna pastrare a alimentelor, insa nu doar in bucatariile persoanelor obisnuite, ci si bucatariile generoase ale diverselor companii. De exemplu, unde credeti ca sunt pastrate ingredientele pentru prajituri dintr-o cofetarie mica? De ce nu in combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX (acum la reducere)?

Beko RCNE520K20DZX

Despre Beko RCNE520K20DZX

Nu toate cofetariile beneficiaza de o camera frigorifica si aleg sa aseze alimentele intr-o combina obisnuita pentru a le pastra in bune conditii. Tocmai de aceea, in acest material o sa va prezentam si noi un model de combina frigorifica ce merita atentia dumneavoastra. Iar acest lucru nu se datoreaza doar designului, ci si bunelor caracteristici cu care este inzestrata.

Beko RCNE520K20DZX
Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX, 450 l, Clasa A+, H 192, Iluminare Led, Inox antiamprenta

Acest model este cu siguranta o combina frigorifica ce merita atentia potentialilor consumatori. De ce spunem asta? In primul rand, pentru ca ea este dotata cu compartimentul EverFresh+, locul ideal pentru depozitarea fructelor, legumelor si verdeturilor. Ce face acest compartiment locul ideal? Faptul ca el poate sa regleze temperatura si umiditatea in interiorul sau, astfel incat aceste alimente sa-si pastreze gustul sanatos si proprietatile nutritive.

Beko RCNE520K20DZX inchis

Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX – cateva informatii legate de atributele tehnice

Tehnologia NeoFrost, atributul combinelor frigorifice moderne, este si ea prezenta. Rolul sau este de a ajuta la mentinerea temperaturii ideale, fara a ingheta alimentele. Totodata, ea are un rol esential in combaterea microbilor si a microorganismelor, astfel incat acestea sa nu ajunga in preajma alimentelor ce urmeaza a fi consumate. Spre deosebire de alte frigidere, in cazul acestui model, neutralizarea microbilor si a bacteriilor are loc pretutindeni.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Asadar, functia de ionizare nu functioneaza doar atunci cand este vorba de manerul combinei, ci de intreg frigiderul. Insa asta nu este tot. Atunci cand vine vorba de combina Beko RCNE520K20DZX, functia de combatere a mirosurilor este si ea prezenta.

Asa ca puteti spune inca de pe acum adio mirosurilor neplacute si deranjante. Clasa de eficienta energetica trebuie si ea mentionata, aceasta fiind A+. Consumul este mai mare decat in cazul altor modele, acesta fiind de 403 kWh/an.

Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX – alte detalii referitoare la aspect

Este o combina de culoare gri inox, cu dimensiuni potrivite. Acestea sunt de 192 x 70.4 x 70.1 cm. Deschiderea este pe partea dreapta, iar usile sunt reversibile. Volumul total net este de 450 L, fiind o combina foarte generoasa din acest punct de vedere.

Combina este dotata cu o multime de rafturi, dintre care trebuie amintite urmatoarele: trei rafturi pentru frigider, confectionate din material rezistent (sticla securizata), un compartiment EverFresh+, suporturi pe usa, suport pentru oua.

Demn de mentionat este si rezervorul de apa, care se dovedeste un adevarat plus pentru cei care au pofta de apa rece si proaspata. In plus, faptul ca acesta este situat in exterior reprezinta un adevarat avantaj pentru utilizatorul care nu trebuie sa deschida frigiderul atat de des.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere faptul ca aceasta combina marca Beko beneficiaza de compartiment EverFresh+, de tehnologie NeoFrost, functie de ionizare si functie pentru combaterea mirosului, nu sunt prea multe lucruri care se pot reprosa acestui model. O exceptie ar fi pretul cam piperat si consumul cam mare de energie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply