Beko RCNA400E30ZXP

Pentru familiile care gatesc ceva mai mult si au nevoie de mai mult spatiu pentru a raci alimentele, ar fi potrivita o combina frigorifica cu o capacitate mai mare, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Astfel, o indicatie ar fi combina frigorifica Beko RCNA400E30ZXP (vezi cel mai mic pret).

Beko RCNA400E30ZXP deschis

Despre Beko RCNA400E30ZXP

Aceasta combina frigorifica este un model rezistent, fiind realizat din inox. Importanta este si culoarea sa, aceasta fiind argintie, ceea ce va contribui la o decorare intr-un mod mai placut a locuintei. Stilul acestui model este standard. Deschiderea usilor este standard, insa acestea isi pot schimba oricand sensul, fiind reversibile. Aceasta combina frigorifica vine cu un maner incorporat. Aceasta este ceva mai inalta, dimensiunile (l x L x A) fiind de 201 x 59.5 x 65 cm.

Beko RCNA400E30ZXP
Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZXP, 354 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++, Argintiu

Un prim plus al acestei combine frigorifice este sistemul de racire No Frost pe care il incorporeaza frigiderul si congelatorul acesteia, astfel ca alimentele vor fi pastrate mai bine fara sa fie necesar sa inghete. Volumul net total este de 354 l, reprezentand o achizitie buna pentru familiile formate din 4 membri. De asemenea, aparatul electrocasnic are un volum brut total de 400 l. Afisajul este de tip modern, fiind Display touch control.

Beko RCNA400E30ZXP

Specificatii tehnice ale Beko RCNA400E30ZXP

Clasa de eficienta energetica este A++, ceea ce inseamna ca nu va avea un consum ridicat de curent electric. In felul acesta, veti putea economisi bani pe care ii veti putea pune deoparte. Frigiderul acestei combine este generos ca volum, acesta fiind de 257 l. Incapator este si congelatorul, volumul sau fiind de 97 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai trebuie spus faptul ca acest model are un consum energetic de 274 kWh/an. Zero Zone este acel compartiment al frigiderului ce include o temperatura de Zero Grade. Aici se pot pastra diverse alimente mai putin timp, precum peste, carne si altele.

De asemenea, frigiderul este echipat cu 3 rafturi, acestea fiind realizate din sticla securizata. Avand un sistem de dezghetare automat, acesta va putea fi dezghetat oricand. Referitor la usa acestuia, trebuie spus ca detine 4 suporturi, acestea fiind de mare utilitate. Un alt element important care apartine acestui model este termostatul sau reglabil. De asemenea, are si iluminare interioara, fapt ce inseamna ca veti putea gasi mai usor alimentele in frigider.

Beko RCNA400E30ZXP – capacitate de incarcare generoasa

Pe de alta parte, congelatorul acestei combine frigorifice are incluse 3 compartimente. Beneficiaza de un sistem de dezghetare tot automat, dar si de o capacitate de a congela alimentele de 5 kg/24 h. O caracteristica de luat in calcul este si functia vacanta (Holiday) pe care o puteti activa atunci cand plecati in calatorii. De mentionat sunt si functiile de super-congelare si de super-racire, ambele oferind o congelare si o racire mai rapida a alimentelor.

Filtrul impotriva mirosurilor reprezinta un avantaj important al combinei, intrucat interiorul sau va fi mult mai aerisit. Bacteriile nu vor mai avea ce cauta in frigiderul dumneavoastra, intrucat Beko RCNA400E30ZXP dispune de un sistem antibacterian util.

Daca veti uita usa deschisa, veti fi avertizat imediat de catre sistemul special de avertizare pentru usa deschisa pentru a o putea inchide imediat. Acest model este accesorizat incluzand o tava pentru gheata, dar si un suport util pentru oua. Veti putea aseza si sticle in frigider, acestea avand un suport special.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

In cazul acestui model se regaseste un compresor. La baza acestei combine frigorifice se afla sistemul de racire Neo Frost. Va avea o durata de viata fara curent destul de mare intrucat autonomia sa fara curent este de 33 de ore. Bucataria dumneavoastra va fi una linistita, intrucat nivelul de zgomot nu este unul mare, fiind de 40 dB. Cu toate astea, pretul combinei frigorifice Beko RCNA400E30ZXP nu este unul acceptabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply