Arctic AK60350-4

Cand vine vorba de achizitia unei combine frigorifice, trebuie sa va orientati bine in functie de cantitatea de mancare pe care aveti nevoie sa o pastrati. Astfel ca, o combina frigorifica cu un volum net total de peste 300 l se va potrivi mai unei familii mai numeroase. Daca faceti parte dintr-o astfel de familie, veti putea achzitiona combina frigorifica Arctic AK60350-4 (vezi cea mai buna oferta).

Arctic AK60350-4

Despre Arctic AK60350-4

Este un model standard ce se integreaza usor in bucataria dumneavoastra, fiind de culoare alba. De asemenea, puteti sa ii schimbati locul in bucatarie intrucat usile acestei combine sunt reversibile. Acestea dispun de un maner incorporat. Dimensiunile (l x L x A) sale sunt de 201 x 59.5 x 60, ceea ce inseamna ca este potrivita ca marime. Despre greutate trebuie spus ca este de 65 kg.

Arctic AK60350-4
Combina frigorifica Arctic AK60350-4, 331 l, Clasa A+, H 201, 4 sertare congelare, Alb

Despre volumul sau de incarcare de 331 l, trebuie mentionat ca este indicat pentru a depozita alimente cat pentru o familie medie. O alta precizare ce trebuie facuta este volumul net al congelatorului, acesta fiind de 126 l. Volumul net al frigiderului este de 205 l, destul de potrivit pentru a depozita cantitati medii de mancare. Va trebui sa aveti in vedere si consumul energetic anual al acestui model, acesta fiind de 297 kWh/an.

Arctic AK60350-4 inchis

Punctele forte la partea tehnica ale Arctic AK60350-4

Combina frigorifica Arctic AK60350-4 apartine clasei de eficienta energetica A+, consumul de curent electric fiind mai redus. Modul in care este compartimentat frigiderul aceastei combine este destul de organizat. Astfel ca rafturile sale sunt in numar de 3, unde veti putea aseza vasele cu mancare sau diverse alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul pentru fructe si legume, Garden Fresh, va mentine o mai buna prospetime a acestora. Despre suporturile de pe usa trebuie stiut ca sunt in numar de 4, acestea fiind o caracteristica demna de luat in calcul. Nu in ultimul rand, materialul rafturilor frigiderului este sticla securizata, ceea ce inseamna ca vor fi rezistente.

Congelatorul combinei frigorifice Arctic AK60350-4 are 4 compartimente, fiind suficiente pentru a depozita cat mai organizat alimentele. Aceasta combina are capacitatea de a congela 6 kg in 24 h, ceea ce este un plus. Pentru o dezghetare cat mai buna, trebuie stiut faptul ca acest model are un sistem de dezghetare manual. Importanta este si iluminarea interioara pe care o are acest model, fiind utila in gasirea mai rapida a alimentelor.

Acest model are si un compartiment de dimensiuni mari denumit Fast Free XL Zone. Acesta are mai multe optiuni folositoare in ceea ce priveste congelarea, precum si congelarea rapida. Veti putea pastra in siguranta ouale, acestea avand un suport special. Tava pentru gheata este si ea utila. Despre sistemul de racire al acestei combine frigorifice trebuie spus ca este static. Clasa climatica este destul de buna, fiind SN-ST.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

In cazul in care se produce o pana de curent, autonomia fara curent a acestui model va fi de 18 ore. Are si un nivel de zgomot destul de scazut, acesta fiind de 43 dB. Despre pretul acestui aparat electrocasnic trebuie spus ca nu este ridicat deoarece include caracteristici tehnice importante.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply