Arctic AK60355NFE+

Alegerea combinei frigorifice se doveste grea de cele mai multe ori. Tocmai de aceea, pentru a nu mai fi atat de greu trebuie sa va  orientati in functie de volumul, functiile si clasa de eficienta energetica pe care doriti sa le aiba. Un exemplu cu dotari bune este combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ (acum la cel mai bun pret).

Arctic AK60355NFE+

Despre Arctic AK60355NFE+

Aceasta combina frigorifica standard arata bine din punct de vedere al aspectului exterior, culoarea sa fiind alba. Dimensiunile acestui model il fac potrivit in locuri nu foarte mari, acestea (l x L x A) fiind de 201 x 59.5 x 60 cm. De precizat este si greutatea acestui produs, aceasta fiind de 70 kg.

Arctic AK60355NFE+
Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+, 321 l, Clasa A+, H 201, No Frost, Alb

Unul dintre caracteristicile tehnice de mare importanta ale unei combine frigorifice este volumul sau. Acest model detine un volum important de 321 l.

Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ – informatii tehnice

Sistemul de racire de tip No Frost este o alta caracteristica importanta a acestei combine frigorifice. Acesta este intalnit atat in cazul combinei frigorifice, cat si al frigiderului. Acest sistem va exclude posibilitatea unei formari de gheata, aerul rece oferind temperatura potrivita. Afisajul de tip LCD completeaza design-ul acestui produs. Despre combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ trebuie sa stiti faptul ca nu consuma mult curent electric, intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Arctic AK60355NFE+

Consumul energetic al acestui model consta in 331 kWh/an. Privitor la volumul frigiderului, trebuie spus ca este de 231 l. Cu toate acestea, volumul brut total al acestui aparat electrocasnic este de 355 l. Cu siguranta va intereseaza care sunt rafturile frigiderului, pentru a va putea face o idee despre organizarea alimentelor, frigiderul acestei combine frigorifice avand 3 rafturi din sticla securizata. De asemenea, usii nu ii lipsesc suporturile, acestea fiind in numar de 4. Veti avea la indemana si un compartiment special pentru fructe si legume, unde le veti putea aseza. In plus, mai are si compartimentul Zero zone.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Congelatorul reprezinta partea importanta a unei combine frigorifice intrucat acesta pastreaza alimentele mai mult timp. In primul rand, despre acest trebuie mentionat ca are un volum de 90 l. In al doilea rand, are suficiente compartimente unde sa depozitati alimentele, acestea fiind in numar de 3. Cantitatea pe care o poate congela este importanta, cea pe care o congeleaza acest congelator fiind de 5 kg/24 h. Fast Freeze XL Zone este tot un compartiment din cadrul congelatorului, insa, mai mare si cu setari multiple. De asemenea, sistemul de dezghetare este automat este valabil atat in cazul frigiderului cat si al congelatorului. Pentru a pastra laptele sau carnea veti avea la indemana si compartimentul special denumit Fresh Max 0° C, a carui temperatura se va apropia de 0°C.

Arctic AK60355NFE+ – un produs de calitate la un pret bun

Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ detine functia de super-congelare pentru congelator si cea de super-racire pentru frigider. Mai detine si functia Eco. De asemenea, cu siguranta veti pleca in calatorii, tocmai din acest motiv, aceasta combina frigorifica detine si functia speciala pentru vacanta (Holiday), care poate fi activata in acele momente. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa va feri interiorul de acumularea unei temperaturi din exterior care ar putea dauna alimentelor, usa fiind inchisa imediat.

Are si avantajul iluminarii interioare, acesta fiind de tip LED. Cu ajutorul termostatului reglabil veti putea regla temperatura in fiecare zona a congelatorului si a frigiderului. Atunci cand veti depozita oua veti avea la indemana si un suport special amenajat in interiorul frigiderului. De asemenea, este un model echipat si cu o tava pentru gheata. Are un compresor, de acesta depinzand buna functiune  combinei frigorifice.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Un important avantaj este si sistemul de racire, acesta fiind de tip No Frost. Nu trebuie uitata nici clasa climatica a acestei combine frigorifice, aceasta fiind SN-T. De altfel, autonomia pe care o are acest model este de 17 ore, fiind o autonomie destul de buna. Zgomotul pe care il emite aceasta combina frigorifica atinge un nivel de 43 dB. Luand in considerare calitatea pe care o ofera aceasta combina frigorifica, trebuie spus ca are un pret bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply