Arctic AK603502-4

Daca a venit momentul sa achzitionati o combina frigorifica pentru locuinta dumneavoastra, va vom ajuta cu cateva indicatii. Un astfel de produs trebuie sa consume putin curent electric, un volum pe masura necesitatilor si sa aiba un interior cat mai organizat. Mai trebuie sa includa si cateva tehnologii de racire performante, acestea fiind de mare ajutor in privinta pastrarii alimentelor. Astfel, o optiune buna este si combina frigorifica Arctic AK603502-4 (vezi noul pret).

Arctic AK603502-4

Despre  Arctic AK603502-4

Potrivita oricarei bucatarii, aceasta combina frigorifica are culoare alba. Este inclusa in categoria combinelor frigorifice standard, cu o deschidere de acest fel. Insa, puteti puteti renunta la deschiderea standard, usile sale fiind reversibile si putandu-si schimba directia.

Arctic AK603502-4
Combina frigorifica Arctic AK603502-4, 331 l, Clasa A+, H 201, Alb

Despre maner putem preciza ca este incorporat. Aceasta model cantareste o greutate de 73.5 kg. Combina frigorifica din gama Arctic dispune de dimensiuni (l x L x A) bune, acstea fiind de 201 x 59.5 x 60 cm.

Arctic AK603502-4

Daca vreti o combina frigorifica incapatoare, un model cu un volum net total de 331 l, este ceea ce va trebuie. De asemenea, este importanta si capacitatea congelatorului intrucat veti avea nevoie cu siguranta sa pastrati alimente o perioada lunga de timp. Tocmai de aceea, congelatorul acestui model are un volum net de 126 l, fiind destul de bun. Pentru pastrarea alimentelor la rece, frigiderul va ofera un volum de 205 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Importanta caracteristicilor tehnice ale combinei frigorifice Arctic AK603502-4

Pe de alta, parte aceasta combina frigorifica include clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna o reducere garantata la consumul de curent electric. Acest consum energetic va ajunge la 297 kWh/an. Sticla securizata din care sunt concepute cele 3 rafturi ale frigiderului ii va conferi acestuia un aspect mai atragator, insa, sunt si rezistente. In plus, sunt si ajustabile, iar greutatea pe care o sustine este de pana la 26 kg.

Timpul de dezghetare al acestui produs va fi mai scurt, fapt datorat sistemului de dezghetare automat. In plus, usa frigiderului include 4 suporturi folositoare. Combina frigorifica Arctic AK603502-4 este dotata si cu un compartiment pentru fructe si legume. De asemenea, in congelator se regasesc 4 compartimente folositoare. Sistemul de dezghetare al congelatorului este de tip manual, fiind un sistem bun.

Demna de luat in calcul este capacitatea de congelare a acestei combine frigorifice, aceasta fiind de 14 kg/24 h. Iluminarea sa este interioara va fi mereu la indemana, oferindu-va o vizibilitate mai buna. Despre termostatul reglabil trebuie spus ca reprezinta un beneficiu fiind usor de folosit in vederea potrivirii temperaturii in fiecare compartiment al combinei frigorifice.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

XXL Bottle este raftul din dotarea usii frigoderului, conceput pentru a fi depozitate sticlele mari. Fast FreezeXL Zone este compartimentul incapator unde veti putea regla diverse setari de congelare. Cu siguranta veti depozita oua in acest frigider, tocmai de aceea veti avea la dispozitie un suport pentru oua, dar si pentru gheata o tava. Despre acest model mai trebuie spus ca are 2 compresoare, ceea ce reprezinta un mare avantaj. In plus, sistemul sau de racire al combinei frigorifice Arctic AK603502-4 este static. Pretul acestei combine frigorifice este destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply