Beko RCNA365E20DZXP

O alegere buna din punct de vedere al materialului din care este realizata o reprezinta combina frigorifica din inox. Aceasta beneficiaza de multe avantaje, precum rezistenta, aspect placut si curatare usoara. Asadar, avand in vedere aceste avantaje, o recomandare folositoare este combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP (vezi cel mai bun pret).

Beko RCNA365E20DZXP deschis

Despre  Beko RCNA365E20DZXP

Design-ul acestei combine frigorifice este placut, fiind un model realizat din inox. Culoarea sa ramane inoxul. Este dotat cu inox antimprenta, ceea ce inseamna ca se va pastra curat mai mult timp. De asemenea, spre drepta se vor deschide usile in mod standard. Acestea sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se vor putea muta, fie in stanga, fie in dreapta. Manerul lor este asezat vertical. Ca marime, este o combina frigorifica de dimensiuni medii, acestea (l x L x A) fiind de 185.3 x 59.5 x 65 cm.

Beko RCNA365E20DZXP
Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP, 306 l, Clasa A+, H 185 cm, Display electronic, Iluminare LED, Dozator apa, Inox

Volumul disponibil al acestei combine frigorifice este de 306 l, reprezentand  varianta buna de achizitie pentru familii. Aceasta combina frigorifica din gama Beko are un afisaj de tip LCD. De asemenea, nu va consuma nici mult curent electric, clasa de eficienta energetica fiind A+.

Beko RCNA365E20DZXP

Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP are un congelator al carui volum este de 97 l. Frigiderul are si el un volum de 209 l, aceasta reprezentand o capacitate destul de buna. Volumul brut total este ceva mai mare, fiind de 365 l. Acest aparat electrocasnic are un consum energetic de 330 kWh/an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Caracteristici privitoare la domeniul tehnic al combinei frigorifice Beko RCNA365E20DZXP

Cele 3 rafturi ale frigiderului vor garanta o spatiere si o organizare buna a alimentelor. In schimba, sticla din care sunt realizate va garanta un aspect placut si o curatare mai usoara. Interiorul usii contine si el 4 suporturi. Precum majoritatea combinelor frigorifice, si acest model are un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorului ii apartin 3 compartimente utile. Privitor la capacitatea de congelare a acestui model, precizam faptul ca este de 5 kg/24 h. Referitor la interiorul sau, mai putem spune ca dispune si de iluminarea interioara de tip LED.

Acest model dispune de numeroase functii, ceea ce inseamna ca are o utilitate buna. 2 dintre acestea vor permite o racire, respectiv, congleare rapida a alimentelor: functia de super-congelare, dar si functia de super-racire. Acest aparat electrocasnic este dotat si cu un filtru impotriva mirosurilor. Si pentru ca igiena este importanta, acest model are si un sistem antibacterian.

Beko RCNA365E20DZXP – nu veti regreta alegerea facuta

Sistemul de avertizare pentru usa deschisa si compartimentul 0°C sunt alte functii utile. Compartimentul EverFresh+ este potrivit depozitarii legumelor pentru a fi pastrate proaspete timp indelungat. De asemenea, functia IonizareGuard este un aliat important impotriva bacteriilor care se pot acumula in frigider, acesta eliminandu-le imediat. Alimentele care au o rezistenta mai scazuta, precum ouale, vor avea un suport special.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

De asemenea, si pentru sticle va exista un suport deparat. Si o tava pentru gheata va fi intotdeauna de ajutor. Racirea pe care o produce aceasta combina frigorifica este bazata pe sistemul NeoFrost, acesta fiind un sistem performant. Combina frigorifica Beko RCNA365E20DZXP produce un nivel de zgomot de 43 dB. Se mentine destul de mult timp fara curent electric, autonomia fara curent fiind de 21 de ore. Pentru o combina frigorifica, pretul oferit este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply