Neff KG7393I30

Majoritatea oamenilor sunt superficiali. De fapt, este o trasatura comuna pentru omul secoului XXI de a fi grabit, superficial si mereu in goana dupa bani. Astfel, chiar si atunci cand vine vorba despre combine frigorifice, lucrurile nu sunt deloc usoare. Oamenii cauta brandurile de top. Cauta modele bune, care sunt renumite si prin reputati si vor sa le cumpere, chiar daca pretul lor este mai piperat. Insa, astazi va prezentam o combina frigorifica mai putin cunoscuta, insa la fel de eficienta prin dotari: Neff KG7393I30. (ACUM la reducere)

Neff KG7393I30

Despre Neff KG7393I30

Ati auzit pana acum de firma producatoare Neff? Raspunsul este putin probabil. Insa, modelul este unul destul de popular in restaurante si cofetarii, adica in locurile in care se stocheaza foarte multe alimente si in care usa combinei este destul de des deschisa. Astfel, modelul prezentat este unul capabil sa faca fata provocarilor, dovedindu-se in acelasi timp si foarte rezistent.

Neff KG7393I30
Combină frigorifică Neff KG7393I30, 366 l, Clasa A++, Multi-AirFlow, AirFreshFilter, H 203 cm, Inox antiamprenta

Din punct de vedere al aspectului, in cazul combinei Neff KG7393I30, vorbim de un model clasic, imbracat in carcasa de culoare alba si cu o inaltime potrivita de 203 m. Dincolo de asta, carcasa este de tip anti-amprenta, fapt care reprezinta un mare plus pentru utilizatori, mai ales daca acestia au copii. Volumul este si el destul de mare: 366 L, ideali pentru a depozita alimente cu volum si dimensiuni diferite.

Despre Neff KG7393I30

Combina frigorifica Neff KG7393I30 – atunci cand iti doresti ceva diferit

Citeste si despre Liebherr Confort CN 3915

Sistemul de functionare este de tipul Multi-AirFlow fapt care inseamna ca mai multi curenti de aer inconjoara armonios alimentele, racindu-le corespunzator. De asemenea, exista sertare special concepute pentru anumite alimente. De exemplu, FreshSafe 2 este ideal pentru carne, peste si branza – trei alimente pe care toata lumea le cunoaste ca fiind mai sensibile, atat cand vien vorba de temperatura, cat si de umiditate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, in cazum combinei frigorifice Neff KG7393I30 vorbim si despre un loc special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Iar perioada de pastrare a acestora este prelungita de pana la 2 ori. Astfel, se poate preveni risipa de mancare si de bani.

Eficienta energetica este demonstrata in cazul combinei Neff KG7393I30. Aceasta face parte din clasa A++, fapt care inseamna foarte putine resurse energetice consumate. Ba mai mult, combina se dovedeste o alegere excelenta pentru familii, acestea fiind mai ales interesate de a face economii. Si este firesc, avand in vedere cat de mult au crescut preturile in ultima vreme.

Citeste si despre Bosch KGF56SB40

Sistemul de functionare este de tipul No Frost. Iar asta spune multe. In primul rand, intelegem de ce economisirea este un punct foarte pentru aceasta combina frigorifica.

Apoi, intelegem de ce utilizatorul trebuie sa faca eforturi minime in dezghetarea sa. Dincolo de asta, amintim si curentii de aer multipli, care nu permit ca alimentele sa se altereze si care fac ca frigiderul sa nu comunice cu congelatorul si invers. Fiecare are o temperatura individuala.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind zise, iata de ce modelul de combina Neff KG7393I30 merita atentia si investitia. Iar in timp, prin rezultatele bune pe care le ofera acest model frigorific, se poate spune ca banii investiti au fost inteligent alesi. Asteptam insa si parerea voastra despre acest produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply