Candy CSSM 618XH

In acest material vrem sa va vorbim despre o combina frigorifica pe care noi o gasim interesanta. Tobele, va rugam… este vorba despre modelul: Candy CSSM 618WH, genul de combina frigorifica moderna pe care orice bucatarie ar trebui sa o aiba. Si sa vedem si de ce spunem acest lucru. (ACUM la reducere)

Candy CSSM 618XH

Despre Candy CSSM 618XH

Avand in vedere ca stim cat de multi v-ati straduit sa obtineti un designa armonios al bucatariei voastre, trebuie sa stiti ca aceasta combina este usor de asortat. Ea arata foarte bine, este usor eleganta si moderna. Mai precis, vorbim despre o carcasa de culoare gri (inox) si o inaltime de 185 cm, ceea ce face ca acest model sa fie ideal pentru o multime de bucatarii cochete.

Candy CSSM 618XH
Combina frigorifica Candy CSSM 6184XH, 287 l, Iluminare LED, Clasa A++, H 185 cm, Inox

Din punct de vedere al iluminatului, putem spune ca aceasta combina se inscrie in tiparele clasice. Ea are iluminat pe baza de LED, fapt care ajuta la pastrarea alimentelor in stare cat mai buna. Cu alte cuvinte, Led-ul nu incinge produsele asezate pe rafturile combinei.

Despre Candy CSSM 618XH

Sa aflam mai multe detalii despre super combina frigorifica Candy CSSM 618XH

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Candy CSSM 618XH este genul de combina frigorifica ce pune accent pe economisire. Ea face parte din clasa A++, ceea ce inseamna facturi care nu ingreuneaza cheltuielile unei familii. Ba mai mult, aceasta consuma cu pana la 40% mai putin decat combinele care au ramas in clasa A+. Dincolo de asta, combina are grija de mediul inconjurator. Un consum mai redus de energie electrica inseamna mai putina poluare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ca sa va faceti o idee in legatura cu acest lucru, consumul combinei Candy CSSM 618XH este de 207 kWh. Iar consumul zilnic de energie este 0,57 kWh.

Controlul combinei frigorifice Candy CSSM 618XH se realizeaza electronic. Acest lucru faciliteaza folosirea sa, chiar si de catre cei mici. Ba mai mult, controlul permite setarea temperaturilor si ofera suficiente informatii celor care aleg sa foloseasca aceasta combina. De exemplu, utilizatorii pot stii exact care este temperatura din interior. Iar in cazul in care aceasta creste, utilizatorul poate lua masuri.

Citeste si despre Bosch KGV36VW32

Din punct de vedere al nivelului de zgomot, acesta este de 40 Db. Acestea nu este mare, dar nici mic. Din punct de vedere al prospetimii, in cazul combinei Candy CSSM 618XH este vorba despre un compartiment special pentru alimentele perisabile: fructe si legume. Iar acesta este perfect pentru prelungirea duratei de viata a acestora.

Iar pentru cei care se tem ca nu ar putea integra aceasta combina in bucataria lor, dimensiunile sunt de 60 x 55 x 185 cm. Acest lucru fac din combina pe care v-o prezentam una excelenta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In plus, in cazul combinei frigorifice vorbim si despre sistemul de dezghetare al frigiderului care este automat. Iar acesta scuteste considerabil utilizatorul de efort. Din punct de vedere al congelatorului, din pacate, dezghetul se realizeaza manual. Pretul acestui model nu este mic, dar nici mare. In schimb, este vorba despre un aspect care lipseste acestui model de combina frigorifica: sistemul No Frost. Astfel, acesta ar fi crescut considerabil valoarea produslui si implicit beneficiile pe care le ofera utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply