Whirlpool W5 711E W

Daca esti fan Whirpool, nu ai cum sa nu indragesti modelul de combina frigorifica pe care urmeaza sa ti-l prezentam in recenzia urmatoare. Si cum suntem amatori de produse bune, eficiente si economice, am ales sa nu trecem cu vederea un model precum Whirlpool W5 711E W. (Doar acum la reducere)

Whirlpool W5 711E W

Despre Whirlpool W5 711E W

Aceasta combina frigorifica poate primi usor atributul de clasic. Iar asta pentru ca ea este imbracata in carcasa simpla, de culoare alba. Da, are un stil minimalist, fiind compusa din linii drepte, ideale pentru a simplifica putin decorul. Cu alte cuvinte, iti doresti ceva simplu si bun, alegi Whirlpool W5 711E W.

Whirlpool W5 711E W
Combina frigorifica Whirlpool W5 711E W, 308 l, Clasa A+, 6th Sense, H 176 cm, Alb

La toate acestea, se adauga si un volum potrivit. Nu este cel mai mare volum pe care il poate avea o combina frigorifica, insa este cu siguranta un volum bun. Mai precis, este vorba despre 308 L. O generozitate destul de mare, daca ne intrebi pe noi. Cu siguranta mai mare decat a unui frigider obisnuit. De altfel, combinele se remarca tocmai prin acest fapt. Iar acest volum este raporatat la o inaltime de 176 cm.

Despre Whirlpool W5 711E W

Combina frigorifica Whirlpool W5 711E W � Al Saselea Simt la dispozitia ta

Citeste si despre Heinner HSBS-H514NFXWD+

La capitolul eficienta energetica, nu putem spune ca Whirlpool W5 711E W este o combina care exceleaza. Ea face parte din clasa A+. Asa ca daca ar fi sa comparam cu modele din clasa A++ sau A+++, atunci am putea spune ca aceasta combina nu este exact modelul in care sa investesti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, nu ne putem grabi sa tragem concluzii pripite. Aruncand o privire asupra celorlalte atribute, vom vedea cu siguranta ca Whirlpool W5 711E W nu este deloc un produs dezamagitor. Aceasta are un display intern, care determina un control optim si intuitiv al temperaturii sale.

In plus, dezghetarea acestei combine este o dotare interesanta si folositoare. Mai precis, spre deosebire de alte model, in cazul Whirlpool W5 711E W dezghetarea se realizeaza mai rapid si fara prea mult timp din partea utilizatorului.

Citeste si despre Hotpoint SXBHAE925

Dintre toate dotarile, importante ale acestei combine amintim fara doar si poate si Fresh Box. Aceasta determina conditiile perfecte pentru a depozita fructe si legume, dar si verdeturile care uneori se usuca foarte usor. Si pentru ca aceste alimente pot fi atat de fragile, locul despre care va spunem este unul care determin un control asupra umiditatii, dar si asupra temperaturii.

La toate acestea, se adauga si atributul combinei Whirlpool W5 711E W pentru racire rapida. Acesta este ideal pentru cei care se grabesc si care au cumparat alimente proaspete ce necesita racire. Poate fi vorba despre lactate, carne sau chiar inghetata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul Al Saselea Simt este prezent si determina un control deplin al curentilor de aer. Astfel, combina nu se incalzeste nici atunci cand utilizatorul deschide usa sa prea des. In interiorul acesteia exista luminozitate pe baza de Led, fapt care nu incinge sub nicio forma alimentele. Totodata, Al Saselea Simt despre care va mentionam anterior este cel care determina prospetime vreme mai indelungata. Pretul este ok, daca luam in considerare raportul cu calitatea si dotarile pe care le are aceasta combina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply