Samsung RS50N3913BC/EO

Samsung RS50N3913BC/EO este genul de produs pe care iti doresti sa il ai in bucataria ta. Iara sta se datoreaza faptului ca aduna laolalta toate caracteristicile pe care ti le-ai dori de la un model side by side. Este silentios, are in dotare sistem Full No Frost, functii rapid de racire si cauta mereu sa ofere o prospetime prelungita alimentelor. (vezi oferta de AZI)

Samsung RS50N3913BC/EO

Despre Samsung RS50N3913BC/EO

In primul rand, nu ai cum sa nu remarci capacitatea unui side by side. Iar in cazul acestui model marca Samsung RS50N3913BC/E, vorbim despre un volum generos de 501 L. Acest detaliu il face potrivit pentru familii, pentru cei care au nevoie de spatiu generos pentru a-ti depozita alimentele.

Samsung RS50N3913BC/EO
Side by side Samsung RS50N3913BC/EO , 501 l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, All Around Cooling, Display, Dispenser apa si gheata, Negru

Modul de comunicare al acestui model Side by Side cu exteriorul si, implicit, cu utilizatorii sai este printr-un display. Acesta este cel care ofera toate informatiile cu privire la temperatura din interior, dar si la modul de functionare. In felul acesta, utilizatorul va stii daca apar probleme, datorita modului de comunicare al display-ului.

Despre Samsung RS50N3913BC/EO

Side by side Samsung RS50N3913BC/EO – exact ce ai nevoie in bucataria ta

Citeste si despre Whirlpool BLF 9121 OX

Un detaliu foarte important legat de acest model este cel care poarta denumirea de All Around Cooling. Este vorba, asadar, de un sistem de racire excelent, care are grija sa patrunda in fiecare coltisor al combinei frigorifice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Vorbim in cazul Samsung RS50N3913BC/EO despre un model Full No Frost. El nu depune un start de gheata asupra alimentelor, ci doar le ajuta sa fie bine racite si sa-si mentina prospetimea. Acest sistem are directa legatura si cu mirosurile. Mai precis, el nu da voie bacteriilor sa se dezvolte si, astfel, acestea nu vor determina aparitia unor mirosuri neplacute.

Tot dintre dotarile modelului Samsung RS50N3913BC/EO fac parte si un Compresor Digital Inverter. El este responsabilul cu buna functionare a intregului sistem. Totodata, cand vine vorba despre acest sistem, trebuie sa mentionam si faptul ca el vine cu un nivel redus de zgomat, dar si cu un consum mic de enrgie electrica. Acest lucru determina o performanta crescuta in pastrarea alimentelor, inclusiv cand vine vorba despre fructe sau legume.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8421 W

Nivelurile de racire ale acestui dispozitiv sunt in numar de 7. Ele pot fi adaptate in functie de specificul alimentelor, dar si de cat de rapid ne dorim ca acestea sa fie racite. In plus, este binecunoscut faptul ca No Frost prelungeste durata de pastrare, inclusiv a alimentelor precum fructele, legumele sau verdeturile, recunoscute pentru caracterul lor sensibil.

La toate acestea se adauga si un dispenser pentru apa si gheata, ideal pentru a pregati limonada, sucuri de fructe pline de savoare sau pur si simplu pentru a va bucura de hidratare. Iar dispenserul se dovedeste cu atat mai util in zilele toride de afara. Samsung RS50N3913BC/EO este genul de produs care face parte din clasa A+++. Este printre cele mai economice de pe piata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este mare, daca ne raportam la alte combine frigorifice sau frigidere obisnuite. Dar nu este mare daca ne uitam la gama side by side. Nu trebuie uitat nici faptul ca vorbim despre un model care se bucura de buna reputatie Samsung.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply