Heinner HCNF-M295XA+

Sunt o multime de combine frigorifice pe piata. Insa, printre ele, cele care fac parte din grupul Heinner ocupa o pozitie fruntasa, atat in ceea ce priveste alegerile, cat si caracteristicile. Drept urmare, va prezentam modelul Heinner HCNF-M295XA+, una dintre cele care reprezinta foarte bine gama din care face parte. (vezi disponibilitatea)

Heinner HCNF-M295XA+

Despre Heinner HCNF-M295XA+

In materie de design, remarcam urmatoarele aspecte importante in legatura cu combina Heinner HCNF-M295XA+: aceasta vine cu display interior, el avand rolul a afisa informatii cu privire la temperatura interna, pentru ca utilizatorul sa-si dea seama cat de bine sta aceasta combina la capitolul: racirea alimentelor. De asemenea, acest display vine cu mai multe moduri de functionare care pot fi setate pentru fiecare compartiment.

Heinner HCNF-M295XA+
Combina frigorifica Heinner HCNF-M295XA+, 295 l, Clasa A+, Full No Frost, Display interior, Control electronic, H 188 cm, Inox

Un alt aspect, care tine tot de design si este deosebit de important deoarece utilizatorii sunt interesati de aspectul bucatariei lor, este cel referitor la culoare. Iar in cazul acestui model vorbim despre gri inox, o nuanta adesea intalnita in cazul combinelor moderne.

Despre Heinner HCNF-M295XA+

Combina frigorifica Heinner HCNF-M295XA+ – Combina ta favorita si un ajutor de nadejde in bucatarie

Citeste si despre Samsung RB41R7837S9/EF

Heinner HCNF-M295XA+ are un sistem de racire de tip no frost. Acesta permite o circulatie omogena a curentilor de aer in interiorul frigiderului, astfel incat in interior sa nu apara gheata, umiditate sau mirosuri neplacute. Iar utilizatorul nu va mai fi nevoit sa se ocupe de dezghetarea compartimentului sau frigiderului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa de eficienta energetica a frigiderului este A+. Acest lucru inseamna un consum mai redus de energie electrica, comparativ cu alte produse din clase inferioare. Iar prin clase inferioare intelegem de la D la A. Este adevarat si faptul ca exista clase superioare, iar aceestea sunt reprezentatate de A++ sau A+++.

Controlul acestei combine inseamna si o functie de racire rapida care sta la dispozitia utilizatorului atunci cand el are nevoie. Mai precis, aceasta poarta denumirea de Fast Cool si actioneaza cu adevarat repede.

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Din punct de vedere al functionalitatilor, vorbim despre 3 rafturi confectionate din sticla, ideale pentru toate nevoile unui utilizator. Acestea sunt rezistente si pot sustine chiar si alimentele mai grele precum borcanele. La acestea se adauga doua compartimente care au rolul de a pastra prospetimea fructelor si legumelor, care arata exact ca in ziua in care au fost culese. Si nu doar ca arata, ci isi pastreaza gustul si mirosul.

Mai mult decat atat, dintre dotarile acestei combine face partr si lumina LED, care nu doar ca este moderna, dar este si economica in ceea ce priveste consumul de energie electrica. In plus, ea asigura vizibilitate in toate colturile combinei frigorifice.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile modelului Heinner HCNF-M295XA+ sunt reversibile, ceea ce se traduce printr-o deschidere spre stanga sau spre dreapta aparatului, in functie de spatiul de care dispune utilizatorul. Un alt aspect demn de mentionat este pretul acestui produs, care este si el bine stabilit, in raport cu dotarile. Iar pentru cei care prefera linistea in locuinta lor, avem o alta veste buna. Combina frigorifica este destul de silentioasa. Ea are un nivel de zgomot de doar 40 dB, in timp ce multe modele din industrie, ajung lejer la 45 dB.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply