Samsung RS7778FHCSR

Pentru fiecare locuinta este nevoie de o anumita gama de electrocasnice pe care o puteti utiliza pentru ca viata sau activitatea din bucatarie sa fie mai usoara dar si prin care veti putea sa va bazati pe ceea ce inseamna o siguranta alimentara.(vezi oferta de AZI)

Samsung RS7778FHCSR

Despre Samsung RS7778FHCSR

Toate aceste situatii insa se pot lega de alegerea unui model Samsung RS7778FHCSR pentru locuinta voastra iar gama side by side poate fi vazuta ca un plus si asta nu datorita faptului ca vine cu mai mult spatiu de stocare decat o combina frigorifica.

Samsung RS7778FHCSR
Side by side Samsung RS7778FHCSR, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox

Samsung RS7778FHCSR mai poate fi vazut ca un plus fata de alte modele similare sau fata de alte frigorifice si asta pentru ca beneficiaza si de elemente de design ce ii ofera aerul modern si elegant si care se va resimiti si in bucataria voastra.

Despre Samsung RS7778FHCSR

Mai mare si mai bun

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

Se poate intampla ca majoritatea sa fi vazut astfel de modele la televizor dar in acelasi timp poate fi vorba si despre posibilitatea ca Samsung RS7778FHCSR sa fie studiat in amanunt inainte de a fi adus in cadrul locuintei. Pentru asta se pot analiza elementele exterioare precum ar fi sistemul de minibar push-pull pentru a avea acces la interiorul frigiderului fara a deschide usa acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Posibilitatea de a savura o bautura rece nu se refera doar la acest sistem de acces in frigider ci veti mai avea si dozatorul de apa de pe usa congelatorului. Daca veti privi insa mai atent la partea de usa a congelatorului veti vedea si ceea ce inseamna panoul de control al functionarii Samsung RS7778FHCSR si care va ofera posibilitatea de stabilire a conditiilor dorite,

De la acest panou veti avea posibilitatea de a seta atat temperatura din fiecare compartiment si care va fi afisata pe displayul LCD dar veti avea si unele functii speciale. Tot ca si caracteristici importante pentru Samsung RS7778FHCSR sau pentru alegerea lui se afla si filtrul impotriva mirosurilor, iluminarea cu led sau tehnologia Twin Cooling Plus.

Citeste si despre Arctic AND266+

Cum partea de volum oferit pentru alimentele voastre este mai mare la fel va fi si partea de dimensiune a Samsung RS7778FHCSR iar asta se traduce printr-o dimensiune de 178.9 cm in inaltime, 71.2 cm in adancime si 91.2 in latime. De la dimensiune vedem exact si partea de cate alimente veti putea stoca si asta pentru ca frigiderul vine cu un volum de 359l iar congelatorul are 184l.

Ca si elemente interioare de care veti putea sa va ajutati veti avea rafturile din sticla din frigider, rafturile de pe usi, compartimentele din congelator dar si compartimentul pentru fructe si legume sau lactate. Mai mult loc pentru alimente si o dimensiune mai mare inseamna si un anumit consum de energie electrica dar este vorba despre una specifica clasei de eficienta A++ insa asta si datorita unei tehnologii de racire de tip No Frost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Alegerea unui nou ajutor pentru locuinta voastra si pentru bucataria voastra poate fi o provocare uneori dar poate fi vorba si despre gasirea unei variante optime precum este si acest frigorific side by side si care poate oferii caracteristici importante atat pentru partea functionala cat si cea constructiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply