Bosch KAG90AI20

Mai mult spatiu de stocare este de dorit mai ales in acele bucatarii unde se gateste foarte mult sau poate in acele familii unde sunt mai multe persoane si preferintele sunt multiple si asta nu neaparat pentru mancare gatita.(vezi oferta de AZI)

Bosch KAG90AI20

Despre Bosch KAG90AI20

Nevoia de spatiu va poate duce in moemntul in care cautati un frigorific spre o gama side by side insa un exemplu foarte bun poate fi Bosch KAG90AI20 iar alegerea sa nu are cum sa fie una dezavantajoasa.

Bosch KAG90AI20
Side by side Bosch KAG90AI20, 522 l, Clasa A+, NoFrost, Antiamprenta, H 177 cm , Inox

Pentru a ajunge insa la partea de utilizare intr-un mod avantajos trebuie depasita partea de achizitie si asta datorita unui pret cu siguranta mai mare decat pentru alte modele dar si ceea ce ofera Bosch KAG90AI20 va fi mai mult decat cele care sunt poate mai ieftine.

Despre Bosch KAG90AI20

Mai multe pe toate planurile

Citeste si despre Arctic O23+

Indifferent de ce pret pot avea alte modele din categoria side by side pana la urma ceea ce conteaza foarte mult este ceea ce ofera Bosch KAG90AI20 si asta pentru ca este un model modern si elegant iar asta se vede chiar din partea de design avand present inoxul anti-amprenta si culoarea specifica. La fel de important precum aspectul este si partea de caracteristici functionale sau celelalte constructive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Ceea ce veti avea de facut pentru a avea mai mult spatiu de stocare la dispozitie este sa alocati mai mult spatiu instalarii unui frigorific Bosch KAG90AI20. Dimensiunea exacta este de 91 cm pentru latime, 72 cm pentru adancime, 177 m pentru inaltime dar veti avea si lungimea cablului de alimentare de 2.4 m sau greutatea de 105kg.

In schimbul acestei dimensiuni ale Bosch KAG90AI20 veti primi un volum net de stocare de 522l si care este alcatuit din frigiderul al carui volum este de 359l dar si congelatorul cu un volum net de 163l. Pentru fiecare dintre compartimente veti avea si unele caracteristici specifice si este vorba mai exact de cele 3 rafturi din sticla din frigider, de cele 3 rafturi de pe usa sau de compartimentul pentru fructe si legume.

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

In privinta congelatorului ceea ce veti putea utiliza spre avantajul vostru este unul dintre cele doua compartimente sau poate capacitatea de congelare a acestuia de 11kg in 24h. Ceea ce va lua ochi la partea de congelator a Bosch KAG90AI20 este panoul de control dispus pe exteriorul usii acestuia si care se compune dintr-un display LCD dar si un panou de control de tip touchscreen.

Pentru cei care vor sa savureze si un pahar de apa rece in timpuri calde dozatorul de apa care este prevazut acest model poate ajuta foarte mult. Functiile ce va pot ajuta in privinta utilizarii acestui model sunt insa mai multe si veti avea cea de iluminare, functia de super-racire, super-congelare, avertizarea pentru temperatura ridicata sau pentru usa deschisa. La categoria de beneficii nu trebuie sa nu ezitam sa punem si partea de eficienta energetica specifica clasei A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un frigorific mai mare poate fi considerat cu siguranta si mai costisitor dar poate fi vorba totusi despre un raport pret/ calitate foarte bun si asta demonstreaza si acest model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply