Arctic O23+

Lada frigorifica e un aparat pe care il cumparam pentru ca un congelator traditional nu ne poate oferi destul de mult spatiu pentur depozitarea produselor alimentare; ca urmare, acest produs trebuie sa aiba un volum mare, pentru a-ti putea safisface nevoile casnice. Un exemplu bun este lada frigorifica Arctic O23+, care are multe avantaje, printre care si un pret accesibil.(ACUM la reducere)

Arctic O23+

Despre Arctic O23+

Produsul acesta are un volum net mare, de 230 de litri, oferindu-ti spatiu suficient pentru a putea sa asezi aici toate produsele alimentare pe care le vrei, fara sa risti sa mai ramai vreodata fara loc in congelator. Sistemul sau de dezghetare este manual si capacitatea de congelare este de 12 kilograme in 24 de ore.

Arctic O23+
Lada frigorifica Arctic O23+, 230 l, A+, Alb

Modelul de lada frigorifica Arctic O23+ face parte din clasa de eficienta energetica A+, deoarece e un consumator mic de energie. Acest aspect este unul foarte important, deoarece, avand in vedere faptul ca produsul trebuie sa stea in priza non stop, nu vrei sa iti incarca factura la energie electrica. Asadar, cu un consum energetic de doar 237 kWh pe an, aparatul e o investitie sigura pe care poti sa o faci.

Despre Arctic O23+

Informatii despre produs

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Pentru ca aparatul are un consum optimizat de energie electrica, fiind cu 24% mai eficient ca un model din clasa A, poti sa te bucuri usor de functiile pe care le are acest aparat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Dispozitivul are culoarea alba, fiind usor de integrat in orice locuinta, fara nicio problema. Deschiderea standard a usii se face vertical. Manerul sau e orizontal integrat. In plus, aparatul are si termostat reglabil. In inteterior se afla doua cosuri pentru alimente.

Modelul de lada frigorifica Arctic O23+ are dimensiuni de 86 x 110.1 x 72.5 de centimetri (I x L x A). Produsul are un singur compresor. Foarte important este aspectul legat de autonomia pe care o are o lada frigorifica, pentru a nu risca sa ti se strice produsele alimentare, in cazul in care are loc o pana de curent. Nici din acest punct de vedere lada frigorifica Arctic O23+ nu dezamageste, deoarece are o autonomie de 67 de ore, deci, poate sa pastreze produsele din interior la o temperatura buna, fara probleme, aproape trei zile, oferindu-ti timp suficient pentru ca problema cu electricitatea sa fie rezolvata.

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Panoul sau de control dispune de LED-uri, lucru care iti permite sa setezi rapid temperatura din compartimente, dar si ce functii iti doresti, pentru ca are comenzi care sunt foarte usor de utilizat. Asadar, sa alegi optiunea pe care ti-o doresti este foarte usor.

Modelul de lada frigorifica Arctic O23+ dispune de securitate cu yala, adica poate sa fie inchis etans si sigur, pentru a-ti proteja mereu investitia facuta. In plus, dispozitivul acesta are parte de certificare germana pentru siguranta, respectand normele necesare unui astfel de produs, din toate punctele de vedere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru ca are atat de multe avantaje, dar si un pret foarte accesibil, modelul de lada frigorifica Arctic O23+ este unul pe care poti sa te bazezi, de acum inainte, ori de cate ori ai nevoie de el.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply