Liebherr Premium KBgw 3864

Ce ati zice daca v-am spune ca exista un frigider bun, economic, cu volum generos si o multime de alte atribute speciale? Ei bine, da, este posibil. Si este vorba de frigiderul cu o usa Liebherr Premium KBgw 3864, un dispozitiv care mizeaza pe eleganta si inteligenta in ceea ce priveste atributele.(cea mai bune oferta AICI)

Liebherr Premium KBgw 3864

Despre Liebherr Premium KBgw 3864

Acest model de frigider, asa cum indica si denumirea sa este premium. Acest lucru se datoreaza caracteristicilor sale superioare din punct de vedere al dotarilor. Insa, mai intai sa ne concentram atentia asupra designului. Cum este infatisarea acestui frigider? Este bine definita, mizand pe culoarea alb, simplitate si dimensiuni bune. Este genul de frigider ideal pentru familii sau pentru cei care au ceva alimente de depozitat.

Liebherr Premium KBgw 3864
Frigider cu o usa Liebherr Premium KBgw 3864, Clasa A++, 336 l, BioFresh, Soft System, Glass Edition, H 185.2 cm, Alb

Volumul sau total, pentru a putea sa va faceti o idee, in ceea ce priveste capacitatile, este de 360 L, ceea ce ar trebui sa bucure utilizatorul. Dimensiunile de care va spuneam anterior ca ar fi potrivite sunt de 185,2 x 60 x 65 cm.

Despre Liebherr Premium KBgw 3864

Frigiderul cu o usa Liebherr Premium KBgw 3864 � ce altceva il face un model premium

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Faptul ca acesta este dotat cu o singura usa poate fi vazut deopotriva ca un avantaj, dar si ca un dezavantaj. Totul depinde de cum priveste utilizatorul lucrurile. Unele persoane vad acest lucru drept un dezavantaj deoarece daca este nevoie de ceva din frigider, automat fiind vorba de o singura usa, va fi deschis si congelatorul. Insa, datorita caracteristicilor superioare privind distribuirea aerului si pastrarea optima a temperaturii, acest lucru nu se cunoaste in cazul acestui model.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Per total, am putea spune ca designul este unul nu doar simplu, ci si elegant. Se asorteaza mai multor tipuri de bucatarii, de la cele cu tenta vintage, pana la cele care cauta sa mizeze pe modernitate.

In primul rand, acesta este un model de brand. El apartine firmei Liebherr, specializata in producerea combinelor frigorifice sau frigiderelor. Pe de alta parte, acest detaliu este cel care justifica pretul ceva mai piperat al acestui model.

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

Trebuie sa amintim compartimentul special al modelului Liebherr Premium KBgw 3864 care poarta denumirea de Bio Fresh. Acesta este destinat pastrarii in conditii excelente a fructelor si legumelor, pastrandu-le gustul si aspecul fresh. Frigiderul vine cu un sistem antibacterian, ceea ce duce la eliminarea mucegaiului sau a mirosurilor urate.

Dincolo de acest lucru, se poate vorbi si de umiditate ideala in interiorul fiecarui raft al frigiderului. Si apropo de acest lucru, modelul este bine compartimentat, incluzand spatii special create pentru oua, carne sau lactate. Exista chiar si un compartiment special, cunoscut drept SuperCool. Acesta raceste instant alimentele pentru cei care se grabesc. Ganditi-va numai la sampania care trebuie sa fie intotdeauna rece la o petrecere. Clasa de eficienta energetica a produsului este A++, ceea ce inseamna o reala economisire pentru utilizator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este mare. Insa, nu trebuie uitat faptul ca este vorba de un model cu traditie si caracteristici smart. Acesta este genul de produs care merita intru-totul investitia. Este vorba de un model deopotriva elegant si eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply