Heinner HF-100A+

Unii oameni sunt mai pretentiosi decat altii, dar exista si situatii in care ar trebui sa lasi pretentiile la o parte si sa recunosti ca un produs ieftin ar putea sa fie cea mai buna solutie pentru tine. Asa se intampla atunci cand iti cauti un frigider pentru camere minuscule (sau daca esti genul de persoana care nu prea mananca la ea acasa, caz in care iarasi o investitie minima e de ajuns).(cea mai bune oferta AICI)

Heinner HF-100A+

Despre Heinner HF-100A+

Si in acest conditii, un frigider mic si iefin este ideal. Heinner HF-100A+ este un astfel de model. Nu ar trebui totusi sa va imaginati ca e un frigider in miniatura, adica un minibar. Nu, acesta este un model real, dar cu dimensiuni mai reduse, pentru ca este nevoie si de acestea.

Heinner HF-100A+
Frigider Heinner HF-100A+, 100 l, Clasa A+, H 83.9 cm, Alb

Daca va mai mai amintiti cum aratau multe din frigiderele comuniste, atunci Heinner HF-100A+ probabil ca va parea cunoscut. Este un frigider cu o usa, cu o inaltime care trece usor de 80 cm si care isi gaseste usor locul in spatiu restrans. Aparatul este alb si foarte simplu, dar acest lucru este in ton cu pretul foarte scazut la care il poti gasi. Dar nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca reuseste sa nu dezamageasca.

Despre Heinner HF-100A+

100 l numai buni pentru a pozita alimente diverse

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

100 l nu este un volum imens, dar pentru un astfel model, capacitatea este exact cea potrivita. Bineinteles, ei sunt impartiti intre partea de frigider si cea de congelator, dar intre ele exista diferente destul de notabile in ceea ce priveste volumul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Heinner HF-100A+ nu, in primul rand, un model pentru a pastra prea multa hrana congelate. Tocmai de aceea, partea aceasta este un redusa. Iti incap cateva pachete, dar nimic mai mult. Din fericire, frigiderul in sine compenseaza pentru toate acestea.

Acesta are un singur raft, din sticla, la care se adauga si spatiul pentru legume si fructe. Poate ca nu pare atat de mult, dar spatiul este totusi destul. Poti depozita o oala generoasa si iti mai ramane spatiu si pentru alte alimente. In plus, pe usa exista inca trei rafturi, dintre care unul este pentru oua.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Din punct de vedere tehnic regasim insa si plusuri si minusuri. Asadar, sistemul de racire este unul clasic, batranesc. Nu vorbim despe unul automat, dar din fericire, nici manual nu ar trebui sa il dezgheti prea des. Un minus este lipsa luminii interioare. Nu este major, dar se putea ceva mai bine.

Pretul este insa unul redus, acesta fiind probabil cel mai ieftin model din categoria sa. Nu inseamna ca nu trebuie sa ai asteptari de la el, dar ele trebuie sa fie un pic temperate. In plus, Heinner HF-100A+ chiar ofera un raport bun cu nivelul de calitate, avand toate caracteristicile de care este nevoie pentru a convinge. Si ca un ultim avantaj, consuma putin, doar vreo 120 kw pe an.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, frigiderul este unul destul de bun si de avantajos. Nu este spectaculos, dar nici nu cred ca e nevoie. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie este unul redus, atunci Heinner HF-100A+ este una dintre cele mai bune solutii, atat ca dimensiuni cat si ca nivel de performante.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply