Sharp SJXG690MBK

Un frigider bun inseamna un sistem de racire perfect, un design diferit, calitate buna in ceea ce priveste materialul de confectionare al rafturilor, un sistem antibacterian si o tehnologie noua, moderna, inovativa. Astfel, analizand toate aceste aspecte, am putea spune ca un frigider bun inseamna modelul cu cu doua usi Sharp SJXG690MBK, un produs cu dotari superioare. Si iata ce promite acesta mai exact. (vezi oferta de AZI)

Sharp SJXG690MBK

Despre Sharp SJXG690MBK

Este genul de produs care arata foarte bine. Acesta vine cu un design special, ce include o culoare menita sa se asorteze foarte simplu, indiferent de mobilierul pentru care a optat posesorul sau. Astfel, frigiderul reuseste sa sparga tipare obisnuita, ocupandu-se nu doar de pastrarea in bune conditii a alimentelor, ci si de completarea perfecta a designului unei bucatarii cochete.

Sharp SJXG690MBK
Frigider cu doua usi Sharp SJXG690MBK, 556 l, Clasa A++, Plasmacluster, Hybrid Cooling System, No Frost, J-Tech Inverter, LED, H 187 cm, Negru

Dimensiunile acestui model sunt potrivite, ele fiind de 186 cm h x 82 cm l x 72 cm adancimea. Cablul de alimentare are si el o lungime de 88 cm.

Despre Sharp SJXG690MBK

Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG690MBK – detalii tehnice demne de amintit

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Fara doar si poate, frigiderul este smart. Acest include o tehnologie speciala marca Sharp. Este vorba de Sharp Plasmacluster, care se ocupa de curatarea interioara a frigiderului. Acest sistem este cel care indeparteaza usor bacteriile si mucegaiul, fiind in acelasi timp responsabil cu a pastra prospetimea alimentelor. Acest lucru este echivalent cu prelungirea duratei de pastrare a mancarurilor, dar si a unor produse precum fructele si legumele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Sistemul de racire al acestui model este de tipul Hybrid si vine cu o misiune importanta: aceea de a nu usca alimanetele, ci de a distribui omogen temperatura, astfel incat acestea sa-si pastreze gustul proaspat si sa nu capete mirosuri deranjante sau gust neplacut. Acest lucru este valabil mai ales in cazul branzeturilor care stiti bine cat de sensibile pot fi in acest caz.

Compresorul este si el responsabil in cazul frigiderului cu doua usi Sharp SJXG690MBK in ceea ce priveste distribuirea perfecta a aerului si temperaturii optime. Tehnologia J-tech Inverter este cea care face ca dispozitivul sa consume mai putin.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Este vorba de un consum cu 20% mai mic decat in cazul altor modele, chiar si cele din gama Sharp. Dincolo de acest lucru, modelul face parte din clasa A++, ceea ce inseamna economisiri considerabile. Clasa climatica este de tipul T, iar consum anual de energie este de 320 kWh.

Nivelul de zgomot este perfect, acesta fiind de 38 dB, ceea ce il face unul dintre cele mai silentioase dispozitive de pe piata. Desi poate parea un lucru nesemnificat, acest detaliu este apreciat mai ales de cei care au copii mici sau animale de companie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model nu este modest. Ba dimpotriva, el depaseste si din acest punct de vedere tiparele obisnuite. Insa, avand in vedere caracteristicile superioare, modelul este unul care merita. Mai ales datorita faptului ca el dispune de sistemul care duce la importante economisiri. Nu trebuie uitata clasa de eficienta A++, care inseamna un lucru deosebit de important pentru cei care isi doresc facturi mai mici, luna de luna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply