Heinner HCF-306A+

E foarte obositor sa cauti prin magazine atat online cat si offline un congelator potrivit pentru casa ta, pentru ca iti doresti un congelator cu un consum redus de energie, la un pret special dar totodat� si eficient. Heinner HCF-306A+ poate fi cel care v-a intra in casa ta pentru ca are toate aceste calitatii, dar nu numai. (ofreta de AZI aici)

Heinner HCF-306A+

Despre Heinner HCF-306A+

Heinner HCF-306A+ este ajutorul tau in casa, deoarece te ajuta sa economisesti timp, bani si energie. De ce? Pentru ca iti ofera un spatiu mult mai mare de depozitare, astfel poti cumpara mai multe produse alimentare o singura data, care sa iti ajunga o perioad� mai lunga de timp, economisind astfel bani si timp, iar datorita consumului redus de energie economise?ti si energia electric�.

Heinner HCF-306A+
Lada frigorifica Heinner HCF-306A+, 306 l, Clasa A+, Alb

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ are un design clasic, special conceput pentru a fi spalat si intretinut usor, astfel incat v-ei fi sigur mereu ca produsele alimentare sunt depozitate intr-un congelator igienic si curat. Lada frigorifica are 4 roti care permit deplasarea usoara in cazul in care acest lucru este necesar.

Despre Heinner HCF-306A+

Functii si caracteristici speciale ale congelatorului Heinner HCF-306A+

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Datorita dimensiunilor mari, congelatorul v-a avea nevoie de mai mult spatiu, dimensiunile fiind de:( l x L x A ) 112.5 x 83 x 67 acest congelator este destul de silentios, ne putem da seama de acest lucru datorita indicelui de zgomot care este mic si anume: 45 dB, astfel incat sa iti poti desf�?ura activit�tile zilnice fara sa fi deranjat de zgomot.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Culoarea alba a congelatorului se potriveste foarte bine in orice loc. Datorita faptului ca Heinner HCF-306A+ este un congelator orizontal, v-ei putea depozita mai multe sortimente de produse alimentare decat intr-un congelator vertical, deoarece usa deschizandu-se vertical nu permite produselor sa cada.

Clasa energetic� a congelatorului Heinner HCF-306A+ garanteaza un consum de energie mult mai redus. Darorita grupei A+ specifica acestui congelator intr-un an v-ei consuma doar 274 kWh si aproximativ 0,78 kWh/24 h. Te bucuri acum de si mai multa economie deoarece capacitatea maxima de umplere a congelatorului este de 306 l, astfel ca poti pastra pentru mai mult timp o cantitate mult mai mare de alimente, cu o capacitate de inghetare de 20 kg/24 h. Cosul de sarma permite depozitarea unor alimente pe care doresti sa le ai mereu la �ndem�n� pentru a avea ordine in lada frigorifica.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Functia Super Congelare sau Fast Freeze este special gandita pentru a congela intr-un timp mai scurt o cantitate mare de alimente, este potrivita mai ales pentru pregatirea inghetatei, te poti bucura de o inghetata delicioasa facuta in casa datorita functiei de congelare rapida. O alta caracteristica importanta ce trebuie mentionata este declansarea alarmei atunci cand temperatura din lada frigorifica scade, daca intamplator a-ti uitat usa congelatorului deschisa, dupa un timp v-a suna o alarma care sa anunte ca temperatura din lada frigorifica scade, astfel incat sa poti inchide usa si mancarea ta sa nu se altereze.

Pretul pentru lada frigorifica Heinner HCF-306A+ este de aproximativ 1000 lei, un pret destul de mic, avand in vedere calitatea produsului dar si volumul mare pe care il avem disponibil pentru depozitarea alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ este foarte potrivita pentru tine si casa ta in cazul in care iti doresti o viata sanatoasa si fara griji. Acum poti depozita produsele tale preferate pentru o perioada mai lunga de timp, avand grija sa mananci mereu mancare s�n�toas� preparata din legumele si carnea pe care o aveai in lada frigorifica . Te bucuri si de inghetata intr-un timp mai scurt datorita functiei congelare rapida.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply