Arctic ANFB245+

Pentru ca alegerea unui frigider, si mai ales a unuia economic, nu este un lucru la indemana oricui, lipsa de experienta fiind cea pe care ar trebui sa dam vina, am ales sa va prezentam un astfel de model. Mai precis, este vorba de frigiderul cu usa Arctic ANFB245+. Si iata care sunt principalele caracteristici ale acestuia.(Doar acum la reducere)

Arctic ANFB245+

Despre Arctic ANFB245+

Acest model de frigider este recomandat urmatoarelor tipuri de utilizatori: pentru cei care sunt nevoiti sa calatoreasca destul de des si nu au timp sa stea acasa sa gateasca; pentru cei care prefera sa comande mancare din oras sau carora le displace total ideea de a gati; pentru cei care au o bucatarie mica, in care un frigider generos ca dimensiune nu isi are rostul; pentru familiile mici formate din cel mult trei membrii.

Arctic ANFB245+
Frigider cu o usa Arctic ANFB245+, 221 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

Insa, chiar daca dimensiunile frigiderului sunt unele reduse, el este un model destul de eficient din punct de vedere al performantei. Frigiderul se remarca prin rafturile sale usor ajustabile, al caror rol este de a va oferi spatiul necesar pentru a aranja alimentele de orice fel. Astfel, indiferent ca aveti de depozitat o oala mare de supa sau ciorba, un pepene rosu sau o cratita cu mancare gatita, spatiu suficient se gaseste in acest frigider.

Despre Arctic ANFB245+

Frigider cu o usa Arctic ANFB245+ – detalii demne de remarcat

Citeste si despre Beko RDNE350K20X

Modelul Artic dispune si de un sertar special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, rolul acestora fiind de a le proteja si conserva vreme mai indelungata alimente precum fructele si legumele. Si desi s-ar crede ca doar temperatura este cea care influenteaza buna pastrare a acestora, va spunem ca si nivelul de umiditate este extrem de important atunci cand vine vorba de acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Daca umiditatea este prea mare sau prea mica, atunci acestea isi pot modifica gustul si aspectul, devenind mai ofilite si pastrandu-si in acelasi timp proprietatile.

Usile frigiderului sunt reversibile, ceea ce ofera libertate utilizatorilor. Garnitura cu care a fost dotat acest frigider este una speciala, ea avand rol de a tine la distanta microbii si bacteriile. In felul acesta, puteti adopta un stil de viata mai sanatos, bucurandu-va de alimente proaspete si sanatoase. Desigur, ar fi fost mai bine daca frigiderul ar fi avut si functie speciala pentru combare a mirosurilor.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre combine frigorifice

Volumul acestui frigider este de 221 L. In ceea ce priveste numarul de rafturi, acestea nu sunt foarte multe, ceea ce poate fi privit ca un dezavantaj de catre utilizator. Mai precis, ele sunt in numar de 2 in frigider, exista si niste suporturi speciale pe usa.

Materialul rafturilor este bazat pe sarma, ceea ce il face rezistent, dar nu la fel cum ar fi fost daca pentru confectionarea acestuia s-ar fi optat pentru Safety Glass.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Congelatorul acestui dispozitiv are o capacitate de 2 kg/ 24 ore. Culoarea aleasa pentru acest model este alb, astfel incat el sa se asorteze mai usor cu suprafetele. Dimensiunile sunt potrivite, acestea fiind de 144 x 54 x 60. Referitor la pret, nu trebuie sa va faceti griji caci acesta este unul destul de avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply